Wat is Kratom?

Kratom - Mitragyna speciosa

Wat is Kratom?

Wat is Kratom?

Kratom is een boom met psychoactieve bladeren, ook wel Mitragyna speciosa genoemd en is in Nederland sterk in opkomst. Kratom is verwant aan de koffie familie (Rubiaceae) en groeit in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië. De bladeren bevatten de bio-actieve alkaloïden mitragynine en 7-hydroxymitragynine en worden al eeuwen medicinaal gebruikt in Azië en Afrika. Arbeiders op het land kauwde op de bladeren voor meer energie en werklust.

Waar groeit Kratom?

De meest bekende Kratom groeit in de regenwoudgebieden van Thailand, Maleisië, Sumatra, Bali en op het eiland Borneo. Er zijn bijzonder veel verschillende Kratom variaties, vaak bepaald door de streek van afkomst. Iedere Kratom soort heeft weer een andere samenstelling van alkaloïden, wat een verscheidenheid aan effecten te weeg brengt.

Wat doet Kratom met je?

Kratom kan je een blij, sociaal, praterig en euforisch gevoel geven, terwijl een andere Kratom-soort er juist voor kan zorgen dat je meer gestimuleerd wordt om dingen te doen en je een flinke dosis energie, focus en werklust kan geven. Ook als slaapmiddel wordt Kratom veel gebruikt, als je de juiste soort hiervoor hebt, en ook als libidobooster en pijnstiller wordt Kratom steeds meer gevonden. Sommige soorten geven je een verhoogd libido, terwijl anderen je juist heel erg relaxed maken.

Voor alle Kratom geldt dat er bij de hoeveelheid Kratom die je inneemt een piekmoment is. Ga je over dat piekmoment heen, dan zullen de verdovende effecten van Kratom gaan overheersen en de ‘initiele’ effecten minder dominant worden. Het is bij Kratom dus niet zo, dat als je er meer van neemt, dat het per se beter wordt. Het is net waar je naar zoekt en wat je zelf graag wil. Maar vaak is het zo, dat een lichte of een normale dosis een sterker gewenst effect geeft dan een hoge dosis.

Welke Kratom kan ik het beste gebruiken?

De sterkte en het effect van elke soort zijn dus sterk gerelateerd aan waar het is gekweekt, maar minstens zo belangrijk is de variëteit die ontstaat door de de verschillende bladnerven. Kratom wordt aangeboden in rode, groene, gele (gouden en bruine) en witte Kratom. De kleur van de bladnerf is hierbij bepalend, maar ook de wijze waarop de bladeren met verschillende hoeveelheden licht en donker worden gedroogd en op verschillende rijpheidspunten worden geoogst.

Herbal Palace kratom

Voor een beginnende Kratom gebruiker is het haast onmogelijk om de verschillen van Kratom te begrijpen en op de juiste manier te kunnen kiezen welke Kratom voor jou het beste geschikt is. De Kratom van Herbal Palace is één van de weinige Kratom in de markt die hier al direct duidelijkheid over geeft. Bij elke Kratom soort wordt heel duidelijk aangegeven wat het effect hoort te zijn. Herbal Palace springt hier op in en laat je eerst kiezen welk effect je zoekt: euforisch, blij, stimulerend, energie, focusverhogend, libidoverhogend, relaxerend, ontspannend en laat vervolgens  alleen die Kratom zien die bij jouw keuze past. Dat scheelt je heel veel uitzoekwerk.

Herbal Palace is te koop bij SMARTPALACE

SmartPalace Acties

Loading...
-12%


Energie - Verkwikkend - Meewind

Onze ULTIMATE ENERGIE KRATOM MIX is de ultieme Relax Kratom Mix, wanneer je op zoek bent naar dat fijne, energiegevende, verkwikkende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Het voelt als meewind bij alles wat je doet. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixed in perfecte verhoudingen.

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 16,95  14,95
-22% Herbal Palace Kratom Thee EuforiepakketEUFORIE Kratomthee 4x

"Save the day, met Kratom thee"

HET KRATOM EUFORIE (4x) THEE VOORDEELPAKKET
is een mix van de beste euforiserende, moodliftende kratom thee soorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket. Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.

- Maeng Da Gold thee
- Sumatra Red thee
- Malay Green thee
-

Alle Kratom Producten bekijken? klik dan hierBEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.