Wat is Kratom?

Kratom kopen? Maar wat is Kratom eigenlijk?

Wat is Kratom?

Wat is Kratom?

Wat is Kratom? Kratom is een boom met psychoactieve bladeren, ook wel Mitragyna speciosa genoemd en is in Nederland sterk in opkomst. Kratom is verwant aan de koffie familie (Rubiaceae) en groeit in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië. De bladeren bevatten de bio-actieve alkaloïden mitragynine en 7-hydroxymitragynine en worden al eeuwen medicinaal gebruikt in Azië en Afrika. De arbeiders op het land kauwden op de bladeren voor meer energie en werklust.

Waar groeit Kratom?

De meest bekende Kratom groeit in de regenwoudgebieden van Thailand, Maleisië, Sumatra, Bali en op het eiland Borneo. Er zijn bijzonder veel verschillende Kratom variaties, vaak bepaald door de streek van afkomst. Iedere Kratom soort heeft weer een andere samenstelling van alkaloïden, wat een verscheidenheid aan effecten te weeg brengt.

Wat doet Kratom met je?

Kratom kan je een blij, sociaal, praterig en euforisch gevoel geven, terwijl een andere Kratom-soort er juist voor kan zorgen dat je meer gestimuleerd wordt om dingen te doen en je een flinke dosis energie, focus en werklust kan geven. Er zijn ook Kratomsoorten die je juist heel relaxed maken om die de nachtrust helpen bevorderen. Ook als booster voor het libido en bij hulp bij bestrijding van pijn wordt Kratom steeds meer gevonden.

Voor alle Kratom geldt dat er bij de hoeveelheid Kratom die je inneemt een piekmoment is. Ga je over dat piekmoment heen, dan nemen de verdovende effecten van Kratom toe en kunnen gaan overheersen waardoor de initiële ‘gewenste’ effecten minder dominant worden. Het is bij Kratom dus niet zo, dat als je meer neemt, dat het per se beter wordt. Het is net waar je naar zoekt en wat je zelf graag wil. Maar vaak is het zo, dat een lichte of een normale dosis een sterker gewenst effect geeft dan een hoge dosis.

Welke Kratom kan ik het beste gebruiken?

De sterkte en het effect van elke soort zijn dus sterk gerelateerd aan waar het is gekweekt, maar minstens zo belangrijk is de variëteit die ontstaat door de verschillende bladnerven. Kratom wordt aangeboden in rode, groene, gele (gouden) en witte Kratom. De kleur van de bladnerf is hierbij bepalend, maar ook de wijze waarop de bladeren met verschillende hoeveelheden licht en donker worden gedroogd en op verschillende rijpheidspunten worden geoogst.

Herbal Palace kratom

Nu weet je wat Kratom is. Maar voor een beginnende Kratom gebruiker is het erg lastig om de verschillen van Kratom goed te begrijpen en op de juiste manier te kiezen welke Kratom het beste geschikt is voor het effect waar je naar zoekt. Herbal Palace is één van de weinige Kratommerken die hier direct duidelijkheid over is. Bij elke Kratomsoort wordt meteen aangegeven wat het effect is wat je mag verwachten. In onze handige Kratomwijzer kies je eerst het gewenste effect. En vervolgens krijg je alle Kratomsoorten te zien die bij jouw keuze passen. Dat scheelt je heel veel uitzoekwerk.

 

 

Nu je antwoord hebt op de vraag Wat is Kratom, ben je waarschijnlijk nieuwsgierig geworden om Kratom te kopen. Vind je het lastig om de juiste Kratom te vinden, check dan altijd eerst onze handige Kratomwijzer. Binnen twee klikken zit je op de juiste soort voor jou.

SmartPalace Kratom uitgelicht

Loading...
SALE Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat gelukzalige, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Euforie Kratom

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da Green van Herbal Palace. Rust, relax en energieKalm - Energie - relax

KRATOM SUPER MAENG DA GREEN van Herbal Palace is één van de sterkst verkrijgbare Kratom en geeft een sterk energiegevende, maar toch relaxte gevoel, zelfs bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Green Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Red Kratom van Herbal Palace - verdovend, relax, ontspanning en euforieVerdovend - Euforie

KRATOM SUPER MAENG DA RED van Herbal Palace is waarschijnlijk de meeste bekende, maar ook de sterkst verkrijgbare Kratom. Het heeft een krachtige, relaxerende en stemmingsverbeterende werking, zelfs al bij kleine hoeveelheden.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Red Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Maeng Da Gold Kratom van Herbal Palace - Energie en euforieEnergie - Euforie

KRATOM MAENG DA GOLD van Herbal Palace is een perfecte Kratom voor een dag vol met energie en goede zin. Het fijne aan deze Kratom is dat het met de energie tegelijkertijd een euforische glow geeft.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Gold Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
SALE Kratom Maeng Da White van Herbal Palace. Rust, relax, ontspannend.Kalm - Relax - euforie

KRATOM MAENG DA WHITE van Herbal Palace is een echte allrounder, wordt veel gebruikt voor zijn verdovende eigenschappen, maar kan ook dat lekkere euforische gevoel geven of juist heel relaxed aanvoelen.
___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da White Kratom
35% VOORDEEL bij 4x25 gram

Vanaf  14,75
-28% Kratom Maeng Da voordeelpakket van Herbal Palace


 

Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de sterkste Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram Maeng Da kratom:
Super Maeng Da White | Super Maeng Da Green | Super Maeng Da Gold | Super Maeng Da Red

Oorspronkelijke prijs was: € 66,00.Huidige prijs is: € 47,50.


Webshop Kermerk