Wat is Kratom?

Kratom kopen? Maar wat is Kratom eigenlijk?

Wat is Kratom?

Wat is Kratom?

Kratom is een boom met psychoactieve bladeren, ook wel Mitragyna speciosa genoemd en is in Nederland sterk in opkomst. Kratom is verwant aan de koffie familie (Rubiaceae) en groeit in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië. De bladeren bevatten de bio-actieve alkaloïden mitragynine en 7-hydroxymitragynine en worden al eeuwen medicinaal gebruikt in Azië en Afrika. De arbeiders op het land kauwden op de bladeren voor meer energie en werklust.

Waar groeit Kratom?

De meest bekende Kratom groeit in de regenwoudgebieden van Thailand, Maleisië, Sumatra, Bali en op het eiland Borneo. Er zijn bijzonder veel verschillende Kratom variaties, vaak bepaald door de streek van afkomst. Iedere Kratom soort heeft weer een andere samenstelling van alkaloïden, wat een verscheidenheid aan effecten te weeg brengt.

Wat doet Kratom met je?

Kratom kan je een blij, sociaal, praterig en euforisch gevoel geven, terwijl een andere Kratom-soort er juist voor kan zorgen dat je meer gestimuleerd wordt om dingen te doen en je een flinke dosis energie, focus en werklust kan geven. Er zijn ook Kratomsoorten die je juist heel relaxed maken om die de de nachtrust helpen te bevorderen. Ook als booster voor het libido en bij hulp bij bestrijding van pijn wordt Kratom steeds meer gevonden.

Voor alle Kratom geldt dat er bij de hoeveelheid Kratom die je inneemt een piekmoment is. Ga je over dat piekmoment heen, dan nemen de verdovende effecten van Kratom toe en kunnen gaan overheersen waardoor de initiële ‘gewenste’ effecten minder dominant worden. Het is bij Kratom dus niet zo, dat als je meer neemt, dat het per se beter wordt. Het is net waar je naar zoekt en wat je zelf graag wil. Maar vaak is het zo, dat een lichte of een normale dosis een sterker gewenst effect geeft dan een hoge dosis.

Welke Kratom kan ik het beste gebruiken?

De sterkte en het effect van elke soort zijn dus sterk gerelateerd aan waar het is gekweekt, maar minstens zo belangrijk is de variëteit die ontstaat door de verschillende bladnerven. Kratom wordt aangeboden in rode, groene, gele (gouden) en witte Kratom. De kleur van de bladnerf is hierbij bepalend, maar ook de wijze waarop de bladeren met verschillende hoeveelheden licht en donker worden gedroogd en op verschillende rijpheidspunten worden geoogst.

Herbal Palace kratom

Voor een beginnende Kratom gebruiker is het haast onmogelijk om de verschillen van Kratom te begrijpen en op de juiste manier te kunnen kiezen welke Kratom het beste geschikt is voor het effect waar je naar zoekt. Herbal Palace is één van de weinige Kratommerken die hier direct duidelijkheid over is. Bij elke Kratomsoort wordt meteen aangegeven wat het effect is wat je mag verwachten. In onze handige Kratomwijzer kies je eerst het gewenste effect. En vervolgens krijg je alle Kratomsoorten te zien die bij jouw keuze passen. Dat scheelt je heel veel uitzoekwerk.

 

 

Wil je graag Kratom kopen, maar vind je het lastig om de juiste Kratom te vinden, check dan altijd eerst onze handige Kratomwijzer. Binnen twee klikken zit je op de juiste soort voor jou.

SmartPalace Kratom uitgelicht

Loading...
-13% Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat blijmakende, verkwikkende en relaxerende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.
___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 14,75
-20% Kratom thee Euforie voordeelpakket van Herbal PalaceKratom Thee Euforie 4x

"Save the day, met Kratom thee"
HET KRATOM THEE EUFORIE (3=4) VOORDEELPAKKET is een mix van de beste euforiserende, moodliftende kratom thee soorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket. Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratomthee: Maeng Da Gold thee | Sumatra Red thee | Malay Green thee | Sumatra White thee

 18,95
-20% Kratom thee Maeng Da Voordeelpakket van Herbal PalaceKratom Thee Maeng Da Voordeelpakket

"Save the day, met Kratom thee"
HET KRATOM THEE MAENG DA (3=4) VOORDEELPAKKET is alle 4 de Maeng Da varianten van herbal Palace, in één Kratom Thee voordeelpakket. Het pakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom thee om gewenning te voorkomen.
___

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratom thee: Maeng Da Gold thee | Maeng Da Green thee | Maeng Da White thee | Maeng Da Red thee

 18,95
-28% Kratom Maeng Da voordeelpakket van Herbal Palace


 

Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram fijn kratompoeder: - Super Maeng Da White | Super Maeng Da Green | Super Maeng Da Gold | Super Maeng Da Red

 47,50