De online Smartshop voor liefhebbers van pure Kratom

Kratom header euforie, stimulatie, pijnstillend van Smartshop SmartPalace

Kratom > Euforie

Kratom uit Sumatra en Maleisië staan bekend om hun moodlifting, gelukzalige en relaxte effect. De Maeng Da strains geven naast een euforisch ook doorgaans een energizing effect. Kratom Bali geeft behalve een moodilift, doorgaans een meer relaxed gevoel. De Ultimate Kratom Mix is onze absolute favoriet en aanrader.

Kratom > Focus

Voor de meeste Kratom geldt dat de focus toeneemt bij een kleine dosis. Kratom uit Borneo is erg stimulerend en is het meest bekend voort het verbeteren van de concentratie en de focus. Wissel regelmatig af met andere soorten om gewenning te voorkomen. Gebruik in kleine hoeveelheden van 1 gram tot 2 gram en het effect is optimaal. Kratom Thee is ook een echte aanrader.

Kratom > Energie

Kratom Maeng Da Green is een krachtige Kratom voor een flinke energieboost, in hogere dosis verdovend. Maeng Da Gold is vergelijkbaar maar activeert daarnaast meer de euforie. Van Green Elephant krijg je veel energie en voel je je superfijn. Wil je er een dag flink tegen aan, probeer dan Borneo Green. 

Kratom > Libidoverhogend

Elke Kratom in een kleine hoeveelheid kan je zin geven om te gaan vrijen. De varianten die je dat blije, energieke en gelukzalige gevoel geven hebben die eigenschap nog sterker. De minder sterke Kratom varianten zijn het meest geschikt als je op zoek bent naar een libido boost.

Kratom > Ontspanning

Witte Kratom staat vooral bekend om de fijne rustgevende eigenschappen. Maeng Da White is spierontspannend en effectief voor een goede algehele ontspanning. Witte Sumatra geeft weer meer dat gelukzalige gevoel. Sumatra Red en Maeng Da Red zijn heel relaxed, maar hebben ook die euforische kant.

Kratom > THEE

Save the day, met een kopje Kratom Thee. Kratom thee heeft een iets subtielere uitwerking dan Kratom poeder. De smaak is ook beter. Zeker met een beetje gember en een lepeltje honing. We hebben Kratom thee in een aantal varianten. Het helpt je echt door de dag heen als het allemaal even wat zwaarder gaat.

Meer informatie over Kratom

Kratom is familie van de koffieplant en een prachtig product van de natuur. Er zijn vele verschillende Kratomsoorten met verschillende effecten. Bepalend voor het effect is de afkomst en de kleur van de bladnerf. De werkzame stof in Kratom is Mitragynine Speciosa. Alle artikelen over Kratom, vindt u in de Smartstories.

  • Kratom is een boom met psychoactieve bladeren, ook wel Mitragyna speciosa genoemd en is in Nederland sterk in opkomst. Kratom is verwant is aan de koffie (Rubiaceae) familie en groeit in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië. De bladeren bevatten bioactieve alkaloïden mitragynine e...

  • Er wordt ontzettend veel beweerd over Kratom. Maar wat is er nu van waar en wat moet je geloven? In onderstaand verslag proberen we meer duidelijkheid te geven en mythes over Kratom te bevestigen, dan wel de ontkrachten....

  • De kratompoeder kan in (heet) water, chocolademelk of chocoladevla worden opgelost, of gewoon weggespoeld worden met water. Mocht de smaak van Kratom je erg tegenstaan, neem dan een capsulemaker ‘00 waarmee je makkelijk zelf capsules kan maken. 2-3 capsules voor een lichte dosis, 3-5 voor een normal...

Kratom acties van de maand

Loading...
-22% Herbal Palace Kratom thee Maeng Da PakketMaeng Da Kratom Thee

"Save the day, met Kratom thee"

HET KRATOM MAENG DA (4x) THEE VOORDEELPAKKET
is alle 4 de Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet Thee voordeelpakket. Het pakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom thee om gewenning te voorkomen. - Maeng Da Gold thee
- Maeng Da Green thee
- Maeng Da White thee
- Maeng Da Red thee

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratomthee

 23,80  18,95
-22% Herbal Palace Kratom Thee EuforiepakketEUFORIE Kratomthee 4x

"Save the day, met Kratom thee"

HET KRATOM EUFORIE (4x) THEE VOORDEELPAKKET
is een mix van de beste euforiserende, moodliftende kratom thee soorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket. Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.

- Maeng Da Gold thee
- Sumatra Red thee
- Malay Green thee
- Sumatra White thee

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratomthee

 23,80  18,95
-29% Herbal Palace Kratom Maeng Da Pakket


Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___
- Super Maeng Da White
- Super Maeng Da Green
- Super Maeng Da Gold
- Super Maeng Da Red

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram fijn poeder

 66,00  47,50

BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.