De online Smartshop voor liefhebbers van pure Kratom

Kratom header euforie, stimulatie, pijnstillend van Smartshop SmartPalace

Kratom > Euforie

Kratom Sumatra White, Sumatra Red en Malay Green staan bekend om hun moodlifting, gelukzalige en relaxte effect. De Maeng Da strains geven naast een euforisch ook doorgaans een energizing effect. Maeng Da Red is de sterkst verkrijgbare Kratom. De Ultimate Kratom Euforie Mix is voor euforie onze absolute favoriet en aanrader.

Kratom > Focus

Voor de meeste Kratom geldt dat de focus toeneemt bij een kleine dosis. Kratom uit Borneo is erg stimulerend en is het meest gebruikt voor het verbeteren van de concentratie en de focus. Wissel regelmatig af met andere soorten om gewenning te voorkomen. Gebruik in kleine hoeveelheden van 1 gram tot 2 gram en het effect is optimaal. Kratom Thee is een echte aanrader om de focus te verbeteren.

Kratom > Energie

Kratom Maeng Da Green is de krachtigste Kratom voor een flinke energieboost. Maeng Da Gold is vergelijkbaar en activeert ook de euforie. Van Maeng Da Red krijg je veel energie en voel je je ook super relaxed. Wil je er een dag flink tegen aan, probeer dan ons speciaal samengestelde Ultimate Energie Kratom mix.

Kratom > Libidoverhogend

Elke Kratom in een kleine hoeveelheid verhoogt de zin om te gaan vrijen. De varianten die je dat blije, energieke en gelukzalige gevoel geven hebben die eigenschap nog sterker. De minder sterke Kratom varianten zijn het meest geschikt. Onze ultimate Libido Kratom mix is een absolute aanrader.

Kratom > Ontspanning

Witte Kratom staat vooral bekend om haar fijne rustgevende eigenschappen. Maeng Da White is zelfs spierontspannend en geschikt voor een goede algehele ontspanning. Witte Sumatra geeft er meer dat gelukzalige gevoel bij. Sumatra Red en Maeng Da Red werken heel relaxed en hebben ook die euforische kant. En natuurlijk de optimaal samengestelde Ontspanningsmix.

Kratom > THEE

Save the day, met een kopje Kratom Thee. Kratom thee is iets subtielere dan Kratom poeder. De smaak is ook beter. Zeker met een beetje gember en een lepeltje honing. We hebben Kratom thee in een aantal varianten. Het helpt je echt door de dag heen als het allemaal even wat zwaarder gaat en het is perfect om een keertje relaxed Kratom te proberen.

Kratom acties van de maand

Loading...
-12% Kratom Energie


Energie - Verkwikkend - Meewind

Onze ULTIMATE ENERGIE KRATOM MIX is de ultieme Relax Kratom Mix, wanneer je op zoek bent naar dat fijne, energiegevende, verkwikkende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Het voelt als meewind bij alles wat je doet. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixed in perfecte verhoudingen.

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 16,95  14,95
-12% Kratom Euforie


Euforie - verkwikkend - moodliftend

Onze ULTIMATE EUFORIE KRATOM MIX is de ultieme Euforiserende Kratom Mix, wanneer je op zoek bent naar dat fijne, blijmakende, verkwikkende, moodliftende, relaxte gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixed in perfecte verhoudingen.

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 16,95  14,75
-12% Kratom Libido


Libido - zin - energie

Onze ULTIMATE LIBIDO KRATOM MIX is de ultieme libidoverhogende Kratom Mix, wanneer je op zoek bent naar dat fijne, lustopwekkende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Als je eenmaal begint, ben je niet meer te stoppen. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixed in perfecte verhoudingen.
 

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 16,95  14,95

Meer informatie over Kratom

Kratom is familie van de koffieplant en een prachtig product van de natuur. Er zijn vele verschillende Kratomsoorten met verschillende effecten. Bepalend voor het effect is de afkomst en de kleur van de bladnerf. De werkzame stof in Kratom is Mitragynine Speciosa. Alle artikelen over Kratom, vindt u in de Smartstories.

  • Kratom is een boom met psychoactieve bladeren, ook wel Mitragyna speciosa genoemd en is in Nederland sterk in opkomst. Kratom is verwant is aan de koffie (Rubiaceae) familie en groeit in de tropische en subtropische gebieden van Zuidoost-Azië. De bladeren bevatten bioactieve alkaloïden mitragynine e...

  • Er wordt ontzettend veel beweerd over Kratom. Maar wat is er nu van waar en wat moet je geloven? In onderstaand verslag proberen we meer duidelijkheid te geven en mythes over Kratom te bevestigen, dan wel de ontkrachten....

  • De kratompoeder kan in (heet) water, chocolademelk of chocoladevla worden opgelost, of gewoon weggespoeld worden met water. Mocht de smaak van Kratom je erg tegenstaan, neem dan een capsulemaker ‘00 waarmee je makkelijk zelf capsules kan maken. 2-3 capsules voor een lichte dosis, 3-5 voor een normal...

BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.