De online Smartshop voor liefhebbers van pure Kratom

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

Nog onbekend met Kratom? Begin hier.

Kratom is echt een wonderkruid en enorm in opkomst in Nederland. Kratom geeft heel veel energie, euforie, en (sexuele) stimulatie, maar ook voor  focus en concentratie, of voor ontspanning of om beter te slapen is Kratom perfect. Omdat Kratom zo veelzijdig is, is het belangrijk dat je makkelijk de juiste Kratom kan vinden.
Deze pagina helpt je hierbij.

Kratom > Euforie

Kratom Sumatra White, Sumatra Red en Malay Green staan bekend om hun moodlifting, gelukzalige en relaxte effect. De Maeng Da strains geven naast een euforisch ook doorgaans een energizing effect. Maeng Da Red is de sterkst verkrijgbare Kratom. De Ultimate Kratom Euforie Mix is voor euforie onze absolute favoriet en aanrader.

Kratom > Energie

Kratom Maeng Da Green is de krachtigste Kratom voor een flinke energieboost. Maeng Da Gold is vergelijkbaar en activeert ook de euforie. Van Maeng Da Red krijg je veel energie en voel je je ook super relaxed. Wil je er een dag flink tegen aan, probeer dan ons speciaal samengestelde Ultimate Energie Kratom mix.

Kratom > Ontspanning

Witte Kratom staat vooral bekend om haar fijne rustgevende eigenschappen. Maeng Da White is zelfs spierontspannend en geschikt voor een goede algehele ontspanning. Witte Sumatra geeft er meer dat gelukzalige gevoel bij. Sumatra Red en Maeng Da Red werken heel relaxed en hebben ook die euforische kant. En natuurlijk de optimaal samengestelde Ontspanningsmix en heerlijke slaapmix

Kratom > Focus

Voor de meeste Kratom geldt dat de focus toeneemt bij een kleine dosis. Kratom uit Borneo is erg stimulerend en is het meest gebruikt voor het verbeteren van de concentratie en de focus. Wissel regelmatig af met andere soorten om gewenning te voorkomen. Gebruik in kleine hoeveelheden van 1 gram tot 2 gram en het effect is optimaal. Kratom Thee is een echte aanrader om de focus te verbeteren.

Kratom > Libidoverhogend

Elke Kratom in een kleine hoeveelheid verhoogt de zin om te gaan vrijen. De varianten die je dat blije, energieke en gelukzalige gevoel geven hebben die eigenschap nog sterker. De minder sterke Kratom varianten zijn het meest geschikt. Onze ultimate Libido Kratom mix is een absolute aanrader.

Kratom > THEE

Save the day, met een kopje Kratom Thee. Kratom thee is iets subtielere dan Kratom poeder. De smaak is ook beter. Zeker met een beetje gember en een lepeltje honing. We hebben Kratom thee in een aantal varianten. Het helpt je echt door de dag heen als het allemaal even wat zwaarder gaat en het is perfect om een keertje relaxed Kratom te proberen.

Meer informatie over Kratom

Kratom is familie van de koffieplant en een prachtig product van de natuur. Er zijn vele verschillende Kratomsoorten met verschillende effecten. Bepalend voor het effect is de afkomst en de kleur van de bladnerf. De werkzame stof in Kratom is Mitragynine Speciosa. Alle artikelen over Kratom, vindt u in de Smartstories.

  • We krijgen veel vragen, hoe om te gaan met Kratom en tolerantie. De effecten van Kratom zijn erg plezierig, maar na verloop van tijd lijkt het dat deze effecten langzaamaan afnemen. Het lijkt dan evident om er voor te kiezen de dosis Kratom te verhogen. Hoe werkt dat nou eigenlijk met Kratom en tole...

  • Kratom kopen in België, is dat legaal? Gelukkig wel. Zoals in de meeste landen is Kratom kopen in België volstrekt legaal. Helaas hebben veel Europese landen de laatste jaren wetgeving aangenomen die het bezit, verkoop en het gebruik van Kratom verbieden. Maar Kratom kopen in België is dus gelukkig ...

  • Kratom is een hele bijzonder plant. Het kan je namelijk een heel blij, praterig en sociaal gevoel geven, maar het kan ook zorgen voor een hele relaxte en gefocuste energie die wel uren kan duren. Je kan de Kratom effecten het beste omschrijven als meewind. Alles wat je doet gaat je gewoon makkelijke...