De online Smartshop voor liefhebbers van euforische Kratom

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

Kratom voor euforie

Hieronder vind je de Kratom die zorgt voor euforie en een verbeterde stemming.

↓  Kratom voor euforie. Maak je keuze  ↓

Tijdelijk geen kratom bij SmartPalace

Onze excuses. De NVWA vindt dat wij geen Kratom meer mogen verkopen, de NVWA is namelijk van mening dat Kratom een Novel Food zou zijn en dan mag het niet als voeding verkocht worden. Wij vinden dat Kratom niks met voeding te maken heeft en zijn er dan ook een juridische strijd over aan het voeren. Hangende het proces kan je helaas via onze website even geen Kratom bij ons aanschaffen, om boetes te voorkomen. We hopen dat het euvel snel is opgelost.

Loading...
-13% Euforie Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Euforie, geluk en welzijn.


Euforie - verkwikkend - moodliftend

De ULTIEME EUFORIE KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar dat gelukzalige, stemmingsverhogende gevoel wat alleen Kratom je kan geven. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen.

___

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram Euforie Kratom

 14,75
Sumatra White Kratom van Herbal Palace - rust, relax, ontspanning, euforie en libidoRelax - Euforie

KRATOM SUMATRA WHITE van Herbal Palace is onze persoonlijke favoriet omdat hij zo'n lekker relaxed en prettig gevoel van euforie kan geven. Wordt ook veel gebruikt om het libido te stimuleren.

___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Sumatra White Kratom

 16,95
Maeng Da Red Kratom van Herbal Palace - verdovend, relax, ontspanning en euforieVerdovend - Euforie

KRATOM SUPER MAENG DA RED van Herbal Palace is waarschijnlijk de meeste bekende, maar ook de sterkst verkrijgbare Kratom. Het heeft een krachtige, relaxerende en stemmingsverbeterende werking, zelfs al bij kleine hoeveelheden.

___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Red Kratom

 16,95
Sumatra Red Kratom van Herbal Palace - euforie en rust, relax, ontspanning en libidoEuforie - Relax

KRATOM SUPER SUMATRA RED van Herbal Palace is een milde Kratom, maar met een heerlijk euforiserend, relaxerend effect. Zeer geschikt voor sociale activiteiten en voor het libido.

___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Sumatra red kratom

 16,95
Malay Green Kratom van Herbal Palace - Mind stimulating, euforie en libido.Stimulatie - Euforie

KRATOM SUPER MALAY GREEN van Herbal Palace is een hele fijne Kratom wanneer je een opkikkertje kan gebruiken. Mind Stimulating met een prettige moodlift. Je krijgt er letterlijk zin van.

___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Malay green Kratom

 16,95
Maeng Da Gold Kratom van Herbal Palace - Energie en euforieEnergie - Euforie

KRATOM MAENG DA GOLD van Herbal Palace is een perfecte Kratom voor een dag vol met energie en goede zin. Het fijne aan deze Kratom is dat het met de energie tegelijkertijd een euforische glow geeft.

___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Maeng Da Gold Kratom

 16,95
-28% Kratom Maeng Da voordeelpakket van Herbal Palace


 

Red, White, Green en Gold

HET KRATOM MAENG DA (4x) POEDER is alle 4 de sterkste Maeng Da varianten van herbal Palace, in één compleet voordeelpakket (3=4). Het voordeelpakket geeft je de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.

___

VAN 66,00 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram Maeng Da kratom:
Super Maeng Da White | Super Maeng Da Green | Super Maeng Da Gold | Super Maeng Da Red

 47,50
-9%Mini Table-Top weegschaal - 0.01 - 200 gram Deze Phantom Digital Mini Weegschaal (200 x 0.01 g) is een prachtige zwarte digitale miniweegschaal met precisie en stijl in één. Zeer compact, gaat heel lang mee en is één van de best verkochte miniweegschaaltjes vanwege de precisie.
___

VAN 17,50 VOOR € 15,95

 15,95
-11% 100 VEGGIE CAPSULES 00Honderd lege veggie capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine 00. De capsules zijn gemaakt van vegetable cellulose (HPMC) en water. Uitermate geschikt voor vegetariërs. Alle capsules zijn GGO-vrij, gluten-vrij en hebben geen conserveringsmiddelen.
___

VAN 8,95 VOOR € 7,95

 7,95
-14% Capsules Gelatine 00Honderd lege capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine "00". De capsules zijn gemaakt van gelatine en niet geschikt voor veganisten. Klik hier als je op zoek bent naar veggie capsules GGO-vrij, gluten-vrij en zonder conserveringsmiddelen.
___

VAN 6,95 VOOR € 5,95

 5,95
SOLD Capsule machine 00Capsulemaker 00 Met dit eenvoudig te bedienen en erg handige apparaatje, kan je eenvoudig je eigen capsules vullen (inhoud 0,6-0,7 gram) met 24 capsules per keer. Vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, met de schraper de Kratom in de capsules schuiven, Druk ze goed aan met de stamper, Herhaal dit totdat je niet meer kan aandrukken. Binnen no time heb je 24 professionele capsules.
___

VOOR € 28,50

 28,50

KRATOM KOPEN VOOR EUFORIE?

Er zijn veel verschillende soorten Kratom en in beginsel lijken ze erg op elkaar. Over het algemeen kan je stellen: neem je een klein beetje Kratom, tussen de 1 en 2,5 gram, dan zal je meer zin krijgen om iets te gaan doen en zal je een gevoel van euforie en energie ervaren. Je ziet alles wat rooskleuriger in. Neem je veel Kratom dan nemen de verdovende eigenschappen toe. Voor Kratom geldt duidelijk: Meer is niet beter!

Maar door de vele verschillende Kratom soorten zijn er subtiel en minder subtiel toch heel wat verschillen. Zo zijn er Kratom planten die je heel relaxed maken, of heel veel energie geven, of zelfs je libido stimuleren. Kratom is enorm in opkomst in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de fijne eigenschappen. Niet in de laatste plaats omdat Kratom je zo ontzettend fijn gevoel van euforie kan geven. Al bij 1 gram merk je dat het allemaal wat makkelijker gaat en dat je niet zo snel somber en boos wordt over de alledaagse dingetjes.

BETEKENIS EUFORISCH

Euforie, of een euforisch gevoel is het gevoel van vreugde en opgewektheid. Wanneer een persoon euforisch is, ervaart diegene een gevoel van blijdschap.

 


↓  Kies een ander gewenst effect  ↓