De online Smartshop voor liefhebbers van stimulerende Kratom

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

Kratom voor focus en concentratie

Hieronder vind je de Kratom die zorgt voor verbeterde concentratie

↓ Kratom voor meer focus. Maak je keuze  ↓

Tijdelijk geen kratom bij SmartPalace

Onze excuses. De NVWA vindt dat wij geen Kratom meer mogen verkopen, de NVWA is namelijk van mening dat Kratom een Novel Food zou zijn en dan mag het niet als voeding verkocht worden. Wij vinden dat Kratom niks met voeding te maken heeft en zijn er dan ook een juridische strijd over aan het voeren. Hangende het proces kan je helaas via onze website even geen Kratom bij ons aanschaffen, om boetes te voorkomen. We hopen dat het euvel snel is opgelost.

Loading...
SOLD Focus Kratom. Ultieme mix van Herbal Palace. Focus en concentratie.


Focus, concentratie, stimulatie

De ULTIEME FOCUS KRATOM MIX, wanneer je op zoek bent naar een stimulerend effect van verhoogde focus en concentratie zoals alleen deze Kratom dat kan. Speciaal voor jou geselecteerd en gemixt in perfecte verhoudingen. Gebruik lichte hoeveelheden om de concentratie optimaal te bevorderen.

___

VOOR € 16,95

Inhoud: 25 gram Focus Kratom

 16,95
Kratom Borneo Red van Herbal Palace. Rust, ontspanning, relax en focus.Verdovend - Focus

KRATOM SUPER BORNEO RED van Herbal Palace is een 'smooth' aanvoelende Kratom. Verhoogt de concentratie bij kleine hoeveelheden en toont verdovende effecten vanaf een normale dosis.

___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Borneo Red Kratom

 16,95
Malay Green Kratom van Herbal Palace - Mind stimulating, euforie en libido.Stimulatie - Euforie

KRATOM SUPER MALAY GREEN van Herbal Palace is een hele fijne Kratom wanneer je een opkikkertje kan gebruiken. Mind Stimulating met een prettige moodlift. Je krijgt er letterlijk zin van.

___

Prijs: € 16,95

Inhoud: 25 gram Malay green Kratom

 16,95
-9%Mini Table-Top weegschaal - 0.01 - 200 gram Deze Phantom Digital Mini Weegschaal (200 x 0.01 g) is een prachtige zwarte digitale miniweegschaal met precisie en stijl in één. Zeer compact, gaat heel lang mee en is één van de best verkochte miniweegschaaltjes vanwege de precisie.
___

VAN 17,50 VOOR € 15,95

 15,95
-11% 100 VEGGIE CAPSULES 00Honderd lege veggie capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine 00. De capsules zijn gemaakt van vegetable cellulose (HPMC) en water. Uitermate geschikt voor vegetariërs. Alle capsules zijn GGO-vrij, gluten-vrij en hebben geen conserveringsmiddelen.
___

VAN 8,95 VOOR € 7,95

 7,95
-14% Capsules Gelatine 00Honderd lege capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine "00". De capsules zijn gemaakt van gelatine en niet geschikt voor veganisten. Klik hier als je op zoek bent naar veggie capsules GGO-vrij, gluten-vrij en zonder conserveringsmiddelen.
___

VAN 6,95 VOOR € 5,95

 5,95
SOLD Capsule machine 00Capsulemaker 00 Met dit eenvoudig te bedienen en erg handige apparaatje, kan je eenvoudig je eigen capsules vullen (inhoud 0,6-0,7 gram) met 24 capsules per keer. Vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, met de schraper de Kratom in de capsules schuiven, Druk ze goed aan met de stamper, Herhaal dit totdat je niet meer kan aandrukken. Binnen no time heb je 24 professionele capsules.
___

VOOR € 28,50

 28,50

DE BESTE KRATOM VOOR MEER FOCUS EN CONCENTRATIE

Er zijn veel verschillende soorten Kratom en in beginsel lijken ze erg op elkaar. Over het algemeen kan je stellen: neem je weinig, dan heb je meer zin om iets te gaan doen en geeft het je een gevoel van euforie. Je ziet alles wat rooskleuriger in, maar je merkt ook dat dingen wat helderder worden en je je beter kan concentreren. Kratom is niet voor niets familie van de koffieplant. Neem je veel Kratom dan nemen de verdovende eigenschappen toe, maar dan nemen ook de concentratieverhogende eigenschappen toe. Meer is dus niet per se beter.

Door de vele verschillende Kratomsoorten zijn er subtiel en minder subtiel heel wat verschillen. Zo zijn er Kratomsoorten die je heel relaxed maken, of heel veel energie geven, of gewoon lekker blij maken. Maar met de juiste Kratom in de juiste hoeveelheid kan je dus ook je focus versterken. SMARTPALACE informeert je graag hierover.

Kratom is enorm in opkomst in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de fijne eigenschappen. Niet in de laatste plaats omdat Kratom je zintuigen op scherp kunnen zetten. Voor de beste werking voor focus en concentratie adviseren we niet meer dan 1,5 gram te nemen.


↓  Kies een ander gewenst effect  ↓