Magic Truffels kopen, Mush Magic

Magic Truffels, oftewel psychedelische paddestoelen van Mush Magic, bevatten net als paddo’s de psychedelische stoffen psilocybine en psilocine. Deze stoffen zorgen voor een psychedelische ervaring met visuele effecten en een vaak creatieve, filosofische gedachtegang. Kwalitatief vergelijkbaar met Fresh Box Truffels.

Loading...



Magic Truffels - Mexicana van Mush Magic

De Psilocybe mexicana van Mush Magic is de bekendste psilocybine paddestoel die ook Magic Truffels (sclerotia) produceert. Mush Magic Truffels van de Psilocybe mexicana geven een vrolijke, energieke trip en is de mildste soort in ons assortiment. Deze soort is daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staat garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___

VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram

 12,50



Magic Truffels - Tampanensis van Mush Magic

Waan jezelf voor enkele uren verloren in de wereld van je eigen fantasie. De Psilocybe Tampanensis staat bekend om z'n sterke 'mindblowing' visuals, fylosofische en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een medium sterkte. De eerste effecten van Psilocybe Tampanensis zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram

 12,50



Magic Truffels - Fantasia van Mush Magic

Waan jezelf voor enkele uren verloren in de wereld van je eigen fantasie. De Psilocybe Fantasia van Mush Magic staat bekend om z'n sterke 'mindblowing' visuals, bizarre en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een milde tot medium sterkte. De eerste effecten van Psilocybe Fantasia zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VOOR € 15,25

Inhoud: 15 gram

 15,25



Magic Truffels - Pandora van Mush Magic

De Psilocybe Pandora van Mush Magic is net iets milder dan de Utopia, maar geeft bij de meeste mensen een sterke tot zeer sterke trip. Visuals, creativiteit, originele gedachten, verwondering, aanscherping van de zintuigen; de Psilocybe pandora box gaat helemaal open.
___

VOOR € 16,50

Inhoud: 15 gram

 16,50



Magic Truffels - Utopia van Mush Magic

De Psilocybe Utopia van Mush Magic is één van onze sterkste Magic Truffels en kan zorgen voor een extreem sterke trip. Een retourtje Utopia is misschien wel de beste manier om het te omschrijven. Sterke visuals, bizar originele gedachten, verwondering, een totaal onbekende werkelijkheid.
___

VOOR € 18,50

Inhoud: 15 gram

 18,50



Magic Truffels - Valhalla van Mush Magic

De Psilocybe Valhalla van Mush Magic is de sterkste truffel variëteit die beschikbaar is in onze online smartshop. We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.
___


VOOR € 20,50

Inhoud: 15 gram

 20,50



Mister Maka Microdosering

Microdosing is ideaal voor degenen die naar verbindingen zoeken in het brein. Microdosing wordt vaak ingezet om je gevoelens beter te begrijpen, angsten te reduceren, beter bij je intelligente brein kunt, maar ook fantasierijke en ontspannen gedachten krijgt. Met deze microgedoseerde truffels ga je niet trippen, maar zie je de wereld wel in mooiere en heldere kleuren. Je krijgt toegang tot je eigen creativiteit, maar loopt nooit het risico om je helemaal te verliezen in de kosmos. Het is een verbeterende aanvulling op je 'normale' zijn.
___

VOOR € 14,95

Inhoud: 6 x 1 gram

 14,95