De online Smartshop voor liefhebbers van Magic truffels

Shrooms, magic mushrooms truffels en paddos van Smartshop SmartPalace

Magic Truffels kopen, Mush Magic

Magic Truffels, oftewel psychedelische paddestoelen van Mush Magic, bevatten net als paddo’s de psychedelische stoffen psilocybine en psilocine. Deze stoffen zorgen voor een psychedelische ervaring met visuele effecten en een vaak creatieve, filosofische gedachtegang. Kwalitatief zijn de Mush Magic Truffels vergelijkbaar met Fresh Box Truffels.

Loading...
-4% Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip. De mildste Truffel


Magic Truffels Mexicana van Mush Magic

De Magic Truffel Mexicana van Mush Magic is de bekendste Magic truffel. De Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip en zijn de mildste soort in ons assortiment. Deze soort is daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staat garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___


VAN 13,00 VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram

 12,50
SOLD Tampenensis Truffels, beter bekend als Philosopher Stone TruffelsMagic Tampenensis Truffels van Mush Magic

Waan jezelf voor enkele uren verloren in de wereld van je eigen fantasie. De Tampenensis Truffels, beter bekend als Philosophers Stone, geeft diepe filosofische gedachten, een aangenaam high-achtig gevoel, visuele hallucinaties en een diepe plons in je gedachten. De Tampenesis Truffel heeft een milde tot medium sterkte. De eerste effecten van de Tampanensis Truffel zijn merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VAN 13,00 VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram

 12,50
-9% Magic Fantasia Truffels. Sterke mindblowing visuals, bizar creatieve gedachtenMagic Truffels Fantasia van Mush Magic

Voor enkele uren zul je je verdwaald maar zeker voelen in de wereld van je eigen fantasie. De Truffel Fantasia van Mush Magic staat bekend om sterke 'mindblowing' visuals, bizarre en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een medium tot medium+ sterkte. De eerste effecten van Fantasia Truffels zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.


___

VAN 16,00 VOOR € 14,50

Inhoud: 15 gram

 14,50
-9% Pandora Truffels. Visuals, bizar originele gedachten. Verwonder je zelf.Magic Truffels Pandora van Mush Magic

De Magic Truffel Pandora van Mush Magic is net iets milder dan de Utopia, maar geeft bij de meeste mensen een sterke tot zeer sterke trip. Visuals, creativiteit, originele gedachten, verwondering, aanscherping van de zintuigen; de pandora truffel box gaat helemaal open.


___

VAN 17,00 VOOR € 15,50

Inhoud: 15 gram

 15,50
-7% Mush Magic Utopia Truffels. Sterke trip. Sterke visuals, originele gedachtenMagic Truffels Utopia van Mush Magic

De Magic Truffel Utopia van Mush Magic is één van onze sterkste Magic Truffels en kan zorgen voor een extreem sterke trip. Een retourtje Utopia is misschien wel de beste manier om het te omschrijven. Sterke visuals, bizar originele gedachten, verwondering, een totaal onbekende werkelijkheid.


___

VAN 20,00 VOOR € 18,50

Inhoud: 15 gram

 18,50
-11% Magic Truffels ValhallaMagic Truffels Valhalla van Mush Magic

De Magic Truffel Valhalla van Mush Magic is de sterkste truffel variëteit die beschikbaar is in onze online smartshop. We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.


___

VAN 22,00 VOOR € 19,50

Inhoud: 15 gram

 19,50
-3% Microdosing Truffels Mr MakaMister Maka Microdosering

Microdosing is ideaal voor degenen die naar verbindingen zoeken in het brein. Microdosing wordt vaak ingezet om je gevoelens beter te begrijpen, angsten te reduceren, beter bij je intelligente brein kunt, maar ook fantasierijke en ontspannen gedachten krijgt. Met deze microgedoseerde truffels ga je niet trippen, maar zie je de wereld wel in mooiere en heldere kleuren. Je krijgt toegang tot je eigen creativiteit, maar loopt nooit het risico om je helemaal te verliezen in de kosmos. Het is een verbeterende aanvulling op je 'normale' zijn.
___

VAN 15,00 VOOR € 14,50

Inhoud: 6 x 1 gram

 14,50
-7%Paddo kweekset 'Easy'

Bevat alles om een ready-to-grow Paddo kweekbak klaar te maken in simpele stappen. Heeft nauwelijks aandacht nodig zodra het opgesteld is. Het enige wat u hoeft te doen is de set water geven en het in een kweekzak (bijgeleverd) plaatsen en u groeit uw eigen paddo's. Zeer geschikt voor microdosing (of voor lekkere trippy ervaringen).
___
 

VAN 42,50 VOOR € 39,50

 39,50
-9%Mini Table-Top weegschaal - 0.01 - 200 gram Deze Phantom Digital Mini Weegschaal (200 x 0.01 g) is een prachtige zwarte digitale miniweegschaal met precisie en stijl in één. Zeer compact, gaat heel lang mee en is één van de best verkochte miniweegschaaltjes vanwege de precoisie.

___

VAN 17,50 VOOR € 15,95

 15,95
-15% Mini weegschaalMini Table-Top - 0.005 - 100 gram Deze Mini Table-Top (MTT-100) is zeer nauwkeurig en kan door zijn kleine formaat overal mee naartoe worden genomen. Je kan wegen van 0.005 gram tot 100 gram. Met de handige tarrafunctie kun je het gewicht van een container aftrekken zodat de weegschaal alleen het gewicht van de inhoud laat zien.

___

VAN 29,50 VOOR € 25,00

 25,00
-14% Capsules Gelatine 00Honderd lege capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine 00. De capsules zijn gemaakt van gelatine en niet geschikt voor veganisten. Alle capsules zijn GGO-vrij, gluten-vrij en hebben geen conserveringsmiddelen.

VAN 6,95 VOOR € 5,95

 5,95
Capsule machine 00Capsulemaker 00 Met dit eenvoudig te bedienen en erg handige apparaatje, kan je eenvoudig je eigen capsules (inhoud 0,6-0,7 gram) maken met 24 capsules per keer. Vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, met de schraper de Kratom in de capsules schuiven, Druk ze goed aan met de stamper, Herhaal dit totdat je niet meer kan aandrukken. Binnen no time heb je 24 professionele capsules.

___

VOOR € 28,50

 28,50

Alles wat je moet weten over Magic Truffels

TRUFFELS. DE JUISTE DOSERING.

Magic Truffels zorgen voor een psychedelische ervaring met visuele effecten en een vaak creatieve, filosofische gedachtegang. Je persoonlijke voorkeur en je ervaring met trippen is de belangrijkste graadmeter voor de juiste dosering van je truffels voor het gewenste effect. Bij een lage dosering wordt geluid veel intensiever beleefd en kan het als een echo in je hoofd blijven hangen. Maar het kan ook in één keer weer verdwenen zijn alsof het er nooit is geweest. Je zweeft als het ware door je audiovisuele ervaring heen, dan weer heel bewust, dan weer heel ver weg. Tijd is ongrijpbaar geworden. De trip kan echt een fantastische wonderlijke ervaring zijn waarbij geluid en kleuren worden versterkt, je omgeving begint te ademen en tot leven komt, patronen steeds zichtbaarder worden en de focus en creativiteit enorm toenemen.

Wanneer je de ogen sluit neem je twee dimensionale patronen waar. Licht, lijnen, kleuren in allerlei vormen en patronen die een eigen wil hebben en je de mooiste closed eye visuals kunnen leveren. Het is belangrijk dat je het laat gebeuren en er niet tegen in gaat. Dan is het effect het fijnst.

 

Truffels heb je in verschillende sterktes.

Van zeer mild tot behoorlijk krachtig en overweldigend. Het is wat je zelf fijn vindt, wat je gewend bent en wat je aan kan. Wees in ieder geval altijd voorzichtig en begin met een matige dosering om te kijken hoe je er op reageert. Na een half uur, uur kan je altijd nog een beetje nemen. Andersom gaat dat niet.

Je huidige welzijn en stemming zijn belangrijke factoren bij het bepalen van de juiste hoeveelheid truffels voor je trip. Trippen in een slecht humeur of tijdens een stressperiode wordt sterk afgeraden. Truffels versterken juist de gedachten en gevoelens in je geest. Als die beelden negatief zijn, zal je ervaring ook negatief zijn.

 

 

Alle artikelen over Truffels, vindt u in de Smartstories.

  • Bij microdosing maak je gebruik van psychedelica, maar je neemt zo weinig dat je geen tripeffecten krijgt, maar wel de positieve uitwerking van de stoffen ervaart. Microdosing met truffels of paddo's wordt steeds populairder, zeker doordat we steeds beter snappen wat het met je bewustzijn doet en ui...

  • Thee kan een geweldige manier zijn om truffels te consumeren. Ze zijn namelijk niet zo lekker en thee kan je goed zoet maken met suiker of honing om de smaak te verbloemen. De dosering van de truffels blijft grotendeels gelijk. Wel zal de vloeistof eerder in het lichaam worden opgenomen, dan wanneer...

  • Je persoonlijke voorkeur en je ervaring met trippen is de belangrijkste graadmeter voor de juiste dosering van je truffels. Truffels heb je ook in verschillende sterktes. Van zeer mild tot behoorlijk krachtig en overweldigend. Het is wat je zelf fijn vindt, wat je gewend bent en wat je aan kan. Wees...

BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.