Afrodisiaca header

AFRODISIACA / LUSTOPWEKKERS

Met afrodisiaca van SmartPalace is je liefdesleven nooit meer hetzelfde. Groter libido, krachtiger orgasme en een intensere seksuele beleving. Puur natuur. De overigens overheerlijke Liefdesbonbon Extase, gevuld met Damiana, Muira Puama en Blauwe Lotus is de favoriete sexbooster. Ook selecteerden we voor jou de beste afrodiserende Kratom. Afrodisiaca uit het aanbod van SmartPalace bevatten geen chemische toevoegingen. Verkrijgbaar in de Online Smartshop van SmartPalace.

Loading...
-12% Herbal Palace Kratom Ultimate EuforischEuforie - Stimulatie

ULTIMATE KRATOM MIX EUPHORISING is een mix van de beste witte en groene Kratom voor optimaal euforisch en stimulerend effect. Het kan een heerlijk, verkwikkend euforisch gevoel geven. Wordt ook veel gebruikt voor het libido. Effecten worden snel merkbaar en kunnen 4-8 uur aanhouden. Bij hogere dosering nemen de verdovende eigenschappen toe.
___
Licht effect: 1 - 3 gram
Normaal effect: 3 - 5 gram
Sterk tot zeer sterk effect: 5 - 8 gram

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 16,48  14,34
-14%


Libidoverhogend -
Sex Pretpakketje

Het Pretpakketje is erg geschikt als je de werking van de verschillende afrodiserende producten van de Liefdesbonbon wil proberen. De Liefdesbonbons en het Liefdesreepje zijn lustopwekkende chocoladeverrassingen met kruidenextracten met een sexueel stimulerende werking. Afrodisiaca zowel voor hem als voor haar.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je heerlijk met elkaar wil versmelten
 

VAN 29,40 VOOR € 25,00

Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 29,40  25,00
Afrodisiacum Liefdesbonbons Passie


Libidoverhogend -
Passie en liefde

De Liefdesbonbon Passie is een lustopwekkende praliné met kruidenextracten die een seksueel stimulerende werking hebben, zowel voor hem als voor haar. Voor iedereen die zijn liefdesleven naar een nieuw hoogtepunt wil brengen. Samen naar een hoogtepunt in je liefdesrelatie.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven

Prijs: € 9,95 (2 stuks)

Ingrediënten: Damiana en Muira Puama

 9,95
Afrodisiacum Liefdesbonbons Extase


Libidoverhogend -
Extase en liefde

De Liefdesbonbon Extase is de meest potente praliné van de Liefdesbonbon die door de Blauwe Lotus een nog sterkere seksueel stimulerende werking heeft, zowel voor hem als voor haar. De liefdesbonbon Extase kan positief zijn bij seksuele remmingen, kan een warme high geven, een licht euforische stemming en het empathisch gevoel versterken.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je heerlijk met elkaar wil versmelten

Prijs: € 10,95 (2 stuks)

Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 10,95
Kryptonite Met Capsules


Psychedelische Smartdrug

Kryptonite is een psychedelische smartdrug. De flinke dosis energie wordt gecombineerd met een zweverig gevoel, een beetje alsof je op wolkjes loopt. De ingrediënten van Kryptonite zijn volledig natuurlijk.
___
De psychedelische werking komt door de toegevoegde Hawaiian Baby Woodrose, een klimplant uit India. De zaadjes van Hawaiian Baby Woodrose bevatten LSA. Deze stof is verwant aan LSD, al zijn de effecten minder heftig.

3 capsules:

€ 7,95

6 capsules:

€ 14,95

Inhoud: 3 of 6 capsules.

 7,73 19,40
-22% Herbal Palace Kratom Thee EuforiepakketMaeng Da Gold, Sumatra red | White, Malay Green

"Save the day, met Kratom thee" HET KRATOM EUFORIE (4x) THEE VOORDEELPAKKET is een mix van de beste euforiserende, moodliftende kratom thee soorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket. Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___
Licht effect: 2 - 3 gram
Normaal effect: 3 - 6 gram
Sterk tot zeer sterk effect: 10 gram

VAN 23,80 VOOR € 18,95

Inhoud: 4 x 10 gram pure kratomthee

 23,14  18,43


Libidoverhogend -
Extase en passie

Het Liefdesreepje is een klein, schattig maar opwindend lekker reepje kruidenchocolade met een seksueel stimulerende werking, zowel voor hem als voor haar. Het kan een warme high geven, een blije, euforische stemming en het empathisch gevoel versterken. Het Liefdesreepje is hip, opwindend, opwindend lekker en doet wat het belooft.
___
 • Als je hartstochtelijk wil genieten van elkaar
 • Als je het spannend vindt om iets nieuws te proberen
 • Als je je liefdesleven een oppeppertje wil geven
 

Prijs: € 8,50 (2 stuks)

Ingrediënten: Blauwe Lotus, Damiana en Muira Puama

 8,50
-27% Herbal Palace Kratom Euphorizing PakketEuforie - Moodlift

HET KRATOM EUFORIE (4x) VOORDEELPAKKET is een mix van de beste euforiserende, moodliftende kratomsoorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket (3=4). Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van Kratom om gewenning te voorkomen.
___
- Super Sumatra White
- Super Sumatra Red
- Super Maeng Da Gold
- Ultimate Kratom Mix Euforizing

VAN 62,50 VOOR € 45,00

Inhoud: 4 x 25 gram fijn poeder

 60,78  43,76

Meer informatie over Afrodisiaca

 • Afrodisiaca zijn voedingsstoffen, voedingsmiddelen, supplementen die lustopwekkend zijn. Dat kan op een fysieke manier door een gunstige beïnvloeding van de bloedsomloop waarbij er meer bloed (meer zuurstof) bij de geslachtsdelen komt. Die raken hierdoor sneller geprikkeld. Hierdoor wordt ook de hui...

 • De oude Egyptenaren staan bekend als een seksueel georiënteerde samenleving gezien hun afbeeldingen, geschriften en religieuze overtuigingen. Ze drenkten de Blauwe Lotus in rode wijn en lieten dit enkele dagen trekken om er alvorens voor het feest (lees orgie) gezamenlijk een glas van te nuttigen. B...

 • Muira puama is een struik die groeit in het Amazonegebied. Het staat vooral bekend als de natuurlijke viagra van het Amazonegebied. Van het hout en de wortel worden als sinds de oudheid medicijnen gemaakt om seksuele stoornissen, afnemend seksueel verlangen bij gezonde mensen, menstruatiestoornissen...