De online Smartshop voor liefhebbers van magic Life Experiences

Magic Life

IQ+

LSA

Absint

Salvia

Ayahuasca

Kryptonite

Magic Stuff

Ontdek de wondere wereld van de echte psychonauten, zoals Salvia, LSA zaden, Holy Smoke, en meer. Alleen voor ervaren psychonauten.

↓  Maak uw keuze  ↓

Loading...
Kryptonite Met Capsules


Psychedelische Smartdrug

Kryptonite is een psychedelische smartdrug. De flinke dosis energie wordt gecombineerd met een zweverig gevoel, een beetje alsof je op wolkjes loopt. De ingrediënten van Kryptonite zijn volledig natuurlijk. De zaadjes van Hawaiian Baby Woodrose bevatten LSA. Deze stof is verwant aan LSD, al zijn de effecten minder heftig.
___

3 capsules: € 7,95
6 capsules: € 14,95

Inhoud: 3 of 6 capsules.

 7,95 14,95
Alsem Wormwood Absint basis Verpakking


Psychedelische bladeren
(Absint basis)

Alsem is vooral bekend door de drank absint, die narcotisch, euforiserend en zelfs hallucinant werkt.
___

€ 8,00

Inhoud: 50 gram Mimosa Hostilis Root bark.

 8,00
-12% Jurema psychedelische boomschors


Psychedelische schors
(ayahuasca basis)

Mimosa Hostilis bevat DMT en is het hallucinogene ingrediënt van Ayahuasca. Deze drank wordt door sjamanen in het Amazonegebied gebrouwen om bij rituelen visioenen op te wekken.
___

€ 25,00

Inhoud: 50 gram Mimosa Hostilis Root bark.

 25,00  22,50
Salvia Divinorium Gedroogd blad


Psychedelische plant

Salvia divinorum is een plant die onder de psychedelica valt. De actieve stof Salvinorin A is de meest potente hallucinoge stof die in de natuur voorkomt. De plant kan gerookt worden of er kan op de bladeren worden gekauwd.
___

€ 7,50

Inhoud: 5 gram Salvia Divinorum.

 7,50
Morning Glory Psychedelische zaden


Psychedelische LSA-zaden

Morning Glory (Ipomea) is een klimplant met hartvormige blaadjes. In Mexico kent men de zaden als “Badoh negro”. De zaden van Morning Glory, die van nature ergoline alkaloïden, zoals ergonovine en ergine (LSA) bevatten, kunnen een gelijkaardig effect als LSD teweegbrengen.
___

€ 5,95

Inhoud: 10 gram Morning Glory Psychedelic Seeds.

 5,95
Hawaiian Baby Woodrose Zaden


Psychedelische LSA-zaden

Hawaiian Baby Woodrose (Argyrea nervosa). De zaaddozen bevatten grote zaden, die van nature ergoline-alkaloïden, zoals ergometrine en ergine (LSA) bevatten, en kunnen een gelijkaardig effect als LSD teweegbrengen wanneer ze worden ingenomen.
___

€ 5,95

Inhoud: 10 stuks Argyreia Nervosa Psychedelic Seeds.

 5,95
Holy Smoke 10x zakje Salvia Divinorium cover


Zeer krachtig hallucinogeen

Holy Smoke bevat een extract van Salvia Divinorum, een plant waarvan de psychedelische werking is ontdekt door de Mazatec Indianen uit Mexico. De sjamanen van deze stam gebruikten de plant om een trance op te roepen. Het werkzame bestanddeel van Holy Smoke is Salvinorin-A, een zéér krachtig hallucinogeen.
___

€ 9,95

Inhoud: 13 mg zuiver Salvinorin A.

 9,95
Brain Booster IQ+ met capsules


ondersteun en verbeter de cognitieve functies

Geef je brein een flinke boost met IQ+, onze 100 % natuurlijke Brain-booster! IQ+ is speciaal ontworpen ter ondersteuning en verbetering van de cognitieve functies, als veilig, gezond en natuurlijk alternatief voor chemische noötropica.
___

15 capsules: € 9,95
30 capsules: € 19,95
Inhoud: 15 of 30 capsules.

 9,95 19,95
-12% miniweegschaalMini Table-Top weegschaal - 0.01 - 200 gram Deze Phantom Digital Mini Weegschaal (200 x 0.01 g) is een prachtige zwarte digitale miniweegschaal met precisie en stijl in één. Zeer compact en kwa functies zeer compleet.

___

VAN 17,95 VOOR € 15,95

 17,95  15,95
-14% Mini weegschaalMini Table-Top - 0.005 - 100 gram Deze Mini Table-Top (MTT-100) is zeer nauwkeurig en kan door zijn kleine formaat overal mee naartoe worden genomen. Je kan wegen van 0.005 gram tot 100 gram. Met de handige tarrafunctie kun je het gewicht van een container aftrekken zodat de weegschaal alleen het gewicht van de inhoud laat zien.

___

VAN 29,50 VOOR € 25,00

 29,50  25,00
-17% Capsules Gelatine 00Honderd lege capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine 00. De capsules zijn gemaakt van gelatine en niet geschikt voor veganisten. Alle capsules zijn GGO-vrij, gluten-vrij en hebben geen conserveringsmiddelen.

VAN 6,95 VOOR € 5,95

 6,95  5,95
-11% Capsule machine 00Capsulemaker 00 Met dit eenvoudig te bedienen en erg handige apparaatje, kan je eenvoudig je eigen capsules (inhoud 0,6-0,7 gram) maken met 24 capsules per keer. Vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, met de schraper de Kratom in de capsules schuiven, Druk ze goed aan met de stamper, Herhaal dit totdat je niet meer kan aandrukken. Binnen no time heb je 24 professionele capsules.
___

VAN 28,50 VOOR € 25,50

 28,50  25,50

Meer informatie over Magic stuff

De afdeling voor de echte psychonauten. Salvia, Hawaiian Baby Woodrose, Kryptonite, Holy Smoke, IQ+ en veel meer inspirerende Smartshop artikelen zijn verkrijgbaar in onze Smartshop. Zorg dat u op de hoogte bent van de ins en outs voor u wat gebruikt.
Alle artikelen over Magic Stuff, vindt u in de Smartstories.

  • Voor de meeste mensen is een ervaring met truffels (Psilocybine) een fantastische en wonderbaarlijke ervaring. Maar je stemming en je gemoedstoestand kunnen de ervaring ook negatief beïnvloeden. Sommige mensen vinden de drastische verandering van de werkelijkheid een moeilijke en te intense ervaring...

BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.