De online Smartshop voor liefhebbers van magic Life Experiences

Magic Life

IQ+

LSA

Absint

Salvia

Ayahuasca

Kryptonite

Magic Stuff

Ontdek de wondere wereld van de echte psychonauten, zoals Salvia, LSA zaden, Holy Smoke, en meer. Alleen voor ervaren psychonauten.

↓  Maak uw keuze  ↓

Loading...
Brain Booster IQ+ met capsules


Beter presteren bij examens

Onze 100 % natuurlijke Brain-booster geeft je brein een flinke boost. Super geschikt voor examens en stressvolle periodes! IQ+ is speciaal ontworpen ter ondersteuning en verbetering van de cognitieve functies, als veilig, gezond en natuurlijk alternatief voor chemische noötropica.
___

15 capsules: € 9,95
30 capsules: € 19,95
Inhoud: 15 of 30 capsules.

 9,95 19,95
Kryptonite Met Capsules


Psychedelische Smartdrug

Kryptonite is een psychoactieve herbal en zoals alle producten van SmartPalace, volledig natuurlijk. Bij 1 capsule is dit een Lovepil van jewelste. Het geeft een flinke dosis energie gecombineerd met een zweverig gevoel, een beetje alsof je op wolkjes loopt. Kryptonite bevat nl. Hawaiian Baby Woodrose (LSA) en is in hoge dosis (twee, drie capsules) bijna vergelijkbaar met LSD. Kryptonite is het echte werk.
___

3 capsules: € 7,95
6 capsules: € 14,95

Inhoud: 3 of 6 capsules.

 7,95 14,95
Alsem Wormwood Absint basis Verpakking


Psychedelische bladeren
(Absint basis)

Alsem is vooral bekend door de drank absint, die narcotisch, euforiserend en zelfs hallucinant werkt.
___

€ 8,00

Inhoud: 50 gram Mimosa Hostilis Root bark.

 8,00
-12% Jurema psychedelische boomschors


Psychedelische schors
(ayahuasca basis)

Mimosa Hostilis bevat DMT en is het hallucinogene ingrediënt van Ayahuasca. Deze drank wordt door sjamanen in het Amazonegebied gebrouwen om bij rituelen visioenen op te wekken.
___

€ 25,00

Inhoud: 50 gram Mimosa Hostilis Root bark.

 25,00  22,50
Salvia Divinorium Gedroogd blad


Psychedelische plant

Salvia divinorum is een plant die onder de psychedelica valt. De actieve stof Salvinorin A is de meest potente hallucinoge stof die in de natuur voorkomt. De plant kan gerookt worden of er kan op de bladeren worden gekauwd.
___

€ 7,50

Inhoud: 5 gram Salvia Divinorum.

 7,50
Morning Glory Psychedelische zaden


Psychedelische LSA-zaden

Morning Glory (Ipomea) is een klimplant met hartvormige blaadjes. In Mexico kent men de zaden als “Badoh negro”. De zaden van Morning Glory, die van nature ergoline alkaloïden, zoals ergonovine en ergine (LSA) bevatten, kunnen een gelijkaardig effect als LSD teweegbrengen.
___

€ 5,95

Inhoud: 10 gram Morning Glory Psychedelic Seeds.

 5,95
Hawaiian Baby Woodrose Zaden


Psychedelische LSA-zaden

Hawaiian Baby Woodrose (Argyrea nervosa). De zaaddozen bevatten grote zaden, die van nature ergoline-alkaloïden, zoals ergometrine en ergine (LSA) bevatten, en kunnen een gelijkaardig effect als LSD teweegbrengen wanneer ze worden ingenomen.
___

€ 5,95

Inhoud: 10 stuks Argyreia Nervosa Psychedelic Seeds.

 5,95
Holy Smoke 10x zakje Salvia Divinorium cover


Zeer krachtig hallucinogeen

Holy Smoke bevat een extract van Salvia Divinorum, een plant waarvan de psychedelische werking is ontdekt door de Mazatec Indianen uit Mexico. De sjamanen van deze stam gebruikten de plant om een trance op te roepen. Het werkzame bestanddeel van Holy Smoke is Salvinorin-A, een zéér krachtig hallucinogeen.
___

€ 9,95

Inhoud: 13 mg zuiver Salvinorin A.

 9,95
-12%Mini Table-Top weegschaal - 0.01 - 200 gram Deze Phantom Digital Mini Weegschaal (200 x 0.01 g) is een prachtige zwarte digitale miniweegschaal met precisie en stijl in één. Zeer compact, gaat heel lang mee en is één van de best verkochte miniweegschaaltjes vanwege de precoisie.

___

VAN 17,50 VOOR € 15,95

 17,50  15,95
-14% Mini weegschaalMini Table-Top - 0.005 - 100 gram Deze Mini Table-Top (MTT-100) is zeer nauwkeurig en kan door zijn kleine formaat overal mee naartoe worden genomen. Je kan wegen van 0.005 gram tot 100 gram. Met de handige tarrafunctie kun je het gewicht van een container aftrekken zodat de weegschaal alleen het gewicht van de inhoud laat zien.

___

VAN 29,50 VOOR € 25,00

 29,50  25,00
-17% Capsules Gelatine 00Honderd lege capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine 00. De capsules zijn gemaakt van gelatine en niet geschikt voor veganisten. Alle capsules zijn GGO-vrij, gluten-vrij en hebben geen conserveringsmiddelen.

VAN 6,95 VOOR € 5,95

 6,95  5,95
-11% Capsule machine 00Capsulemaker 00 Met dit eenvoudig te bedienen en erg handige apparaatje, kan je eenvoudig je eigen capsules (inhoud 0,6-0,7 gram) maken met 24 capsules per keer. Vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, met de schraper de Kratom in de capsules schuiven, Druk ze goed aan met de stamper, Herhaal dit totdat je niet meer kan aandrukken. Binnen no time heb je 24 professionele capsules.
___

VAN 28,50 VOOR € 25,50

 28,50  25,50

Meer informatie over Magic stuff

De afdeling voor de echte psychonauten. Salvia, Hawaiian Baby Woodrose, Kryptonite, Holy Smoke, IQ+ en veel meer inspirerende Smartshop artikelen zijn verkrijgbaar in onze Smartshop. Zorg dat u op de hoogte bent van de ins en outs voor u wat gebruikt.
Alle artikelen over Magic Stuff, vindt u in de Smartstories.

  • De effecten van LSA zijn voornamelijk relaxerend en droomachtig. Bij een lage doses zijn de effecten ook wel een beetje vergelijkbaar met een licht dronken gevoel. De perceptie van tijd en ruimte verandert. En waar de één wegzakt in een dromerige trip, nieuwe inzichten, een diepe rust en ontspannen ...

  • Voor de meeste mensen is een ervaring met truffels (Psilocybine) een fantastische en wonderbaarlijke ervaring. Maar je stemming en je gemoedstoestand kunnen de ervaring ook negatief beïnvloeden. Sommige mensen vinden de drastische verandering van de werkelijkheid een moeilijke en te intense ervaring...

BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.