Magic Store

Ontdek de wondere wereld van de Smartshops, zoals Salvia, LSA zaden, Holy Smoke, en meer. Alleen voor ervaren psychonauten.

↓  Maak uw keuze  ↓

Loading...
Alsem Wormwood Absint basis Verpakking


Psychedelische bladeren
(Absint basis)

Alsem is vooral bekend door de drank absint, die narcotisch, euforiserend en zelfs hallucinant werkt.
___

€ 8,00

Inhoud: 50 gram Mimosa Hostilis Root bark.

 8,00
Jurema psychedelische boomschors


Psychedelische schors
(ayahuasca basis)

Mimosa Hostilis bevat DMT en is het hallucinogene ingrediënt van Ayahuasca. Deze drank wordt door sjamanen in het Amazonegebied gebrouwen om bij rituelen visioenen op te wekken.
___

€ 25,00

Inhoud: 50 gram Mimosa Hostilis Root bark.

 25,00
Salvia Divinorium Gedroogd blad


Psychedelische plant

Salvia divinorum is een plant die onder de psychedelica valt. De actieve stof Salvinorin A is de meest potente hallucinoge stof die in de natuur voorkomt. De plant kan gerookt worden of er kan op de bladeren worden gekauwd.
___

€ 7,50

Inhoud: 5 gram Salvia Divinorum.

 7,50
Morning Glory Psychedelische zaden


Psychedelische LSA-zaden

Morning Glory (Ipomea) is een klimplant met hartvormige blaadjes. In Mexico kent men de zaden als “Badoh negro”. De zaden van Morning Glory, die van nature ergoline alkaloïden, zoals ergonovine en ergine (LSA) bevatten, kunnen een gelijkaardig effect als LSD teweegbrengen.
___

€ 5,95

Inhoud: 10 gram Morning Glory Psychedelic Seeds.

 5,95
Hawaiian Baby Woodrose Zaden


Psychedelische LSA-zaden

Hawaiian Baby Woodrose (Argyrea nervosa). De zaaddozen bevatten grote zaden, die van nature ergoline-alkaloïden, zoals ergometrine en ergine (LSA) bevatten, en kunnen een gelijkaardig effect als LSD teweegbrengen wanneer ze worden ingenomen.
___

€ 5,95

Inhoud: 10 stuks Argyreia Nervosa Psychedelic Seeds.

 5,95
Holy Smoke 10x zakje Salvia Divinorium cover


Zeer krachtig hallucinogeen

Holy Smoke bevat een extract van Salvia Divinorum, een plant waarvan de psychedelische werking is ontdekt door de Mazatec Indianen uit Mexico. De sjamanen van deze stam gebruikten de plant om een trance op te roepen. Het werkzame bestanddeel van Holy Smoke is Salvinorin-A, een zéér krachtig hallucinogeen.
___

€ 9,95

Inhoud: 13 mg zuiver Salvinorin A.

 9,95
Kryptonite Met Capsules


Psychedelische Smartdrug

Kryptonite is een psychedelische smartdrug. De flinke dosis energie wordt gecombineerd met een zweverig gevoel, een beetje alsof je op wolkjes loopt. De ingrediënten van Kryptonite zijn volledig natuurlijk. De zaadjes van Hawaiian Baby Woodrose bevatten LSA. Deze stof is verwant aan LSD, al zijn de effecten minder heftig.
___

3 capsules: € 7,95
6 capsules: € 14,95

Inhoud: 3 of 6 capsules.

 7,95 19,95
Brain Booster IQ+ met capsules


ondersteun en verbeter de cognitieve functies

Geef je brein een flinke boost met IQ+, onze 100 % natuurlijke Brain-booster! IQ+ is speciaal ontworpen ter ondersteuning en verbetering van de cognitieve functies, als veilig, gezond en natuurlijk alternatief voor chemische noötropica.
___

15 capsules: € 9,95
30 capsules: € 19,95
Inhoud: 15 of 30 capsules.

 9,95 19,95
-17% Capsules Gelatine 00Honderd lege capsules (0,6 - 0,7 gram) om je eigen Kratomcapsules of andere capsules te maken. De Capsules behoren bij Capsule Machine 00. De capsules zijn gemaakt van gelatine en niet geschikt voor veganisten. Alle capsules zijn GGO-vrij, gluten-vrij en hebben geen conserveringsmiddelen.

VAN 6,95 VOOR € 5,95

 6,95  5,95
-7% Capsule machine 00Capsulemaker 00 Met dit eenvoudig te bedienen en erg handige apparaatje, kan je eenvoudig je eigen capsules (inhoud 0,6-0,7 gram) maken met 24 capsules per keer. Vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, met de schraper de Kratom in de capsules schuiven, Druk ze goed aan met de stamper, Herhaal dit totdat je niet meer kan aandrukken. Binnen no time heb je 24 professionele capsules.
___

VAN 28,50 VOOR € 26,00

 28,50  26,50