Het zijn leuke ervaringen die moeder natuur ons kan geven!

10-07-2020

 

Het zijn leuke ervaringen die moeder natuur ons kan geven!”

 

“Zoals beloofd kreeg ik mijn pakketje opgestuurd. Nu ben ik altijd heel erg sceptisch geweest over de werking van natuurlijke producten. Mijn vriendin komt altijd aanzeulen met verschillende kruidenthee´s en het deed me weinig.

Wat kreeg ik toegestuurd:
Een potje Kratomthee Relax voor een relaxed, ontspannen gevoel
Een potje Kratomthee voor een energieboost
Een potje Kratomthee om lekker te slapen
Een Wippie Wonka Extase
Liefdesbonbon Extase

Wat als eerste opviel en wat ik erg kon waarderen was de informatie die je toegestuurd krijgt.

Een keurige Kratom gebruiksaanwijzing en een leuke en informatieve folder over de Wippie Wonka´s liefdesbonbons.

Toen het pakketje binnenkwam, was het al avond en ik greep gelijk naar de Kratomthee relax. Het was een drukke dag geweest bij CSTV en je hebt van die dagen dat je extra opgejut bent. Die dag was zo´n dag. Ene Mark hield een persconferentie en de reacties van hordes naïeve mensen geven je soms het gevoel dat je je haren uit je hoofd wilt trekken van onbegrip. Al probeer je het van je af te zetten, dingen blijven soms rond malen in je hoofd. De ene dag wat meer dan de andere.

Ik heb de thee heel lang laten trekken. Zo´n blikje bevat 10 gram en ik heb een derde van het het blikje in een theezakje gegooid en lief het een half uur trekken. Volgens de gebruiksaanwijzing is een kwartier genoeg, maar voor de zekerheid…

Ook mijn vriendin nam een kopje thee. Iets minder sterk Zij is heel gevoelig voor alles eigenlijk. Wanneer ze een paracetamol slikt dan valt ze al in slaap.

Het was heel raar want je hebt het eerst niet in de gaten, maar voor je het weet zit je met z´n tweetjes op de bank heerlijk voor je uit te staren naar de film. Helemaal relaxt en ik dacht zowaar geen minuut aan CSTV. Normaal gesproken duurt dat even. Na de film direct naar bed met een heerlijk rozig gevoel. Dat was echt lekker!

Twee dagen later was ik ´s nachts met de website bezig en het werd laat. De dag erna toch weer redelijk vroeg op en een moe gevoel. Dus… energy-boost tea!

Op dezelfde manier klaargemaakt. En het is niet dat je een ontzettende boost krijgt voor je gevoel maar je blijft doorwerken en je bent scherp en geconcentreerd. Voor je het weet ben je een paar uur verder en ben je ontzettend productief geweest. Ik was nog steeds wel moe maar op een relaxtere manier. Zo werkte het bij mij uit. Het zal best zijn dat anderen het als een soort pep ervaren. Ik niet.

Wat mij opviel bij die thee´s is dat ze allemaal een euforisch gevoel geven. Dus zelfs met moeheid kon ik gewoon lekker doorwerken.

Dan hadden we nog de slaapthee en die werkte voor mij hetzelfde als de eerste thee die ik geprobeerd heb. Ik werd rozig en rustig. En ik kon makkelijker het werk naast me neerleggen. Die werking is voor mij fantastisch.

Alle soorten (die ik geprobeerd heb) geven in mijn geval een euforisch gevoel op de achtergrond met het verschil dat de slaap- en relaxthee je erg rozig maakt en tevreden terwijl de energiethee de negatieve gevoelens van vermoeid zijn wegnemen zodat je door kunt gaan.

Dan hadden we ook nog de Wippie Wonka´s en de liefdesbonbons. Deze werken lustopwekkend.

Dat is gewoon goed spul! Allebei zo´n bonbon en tien minuutjes daarna de koffer in. Twee topavondjes gehad. Was al een poosje geleden want na wekenlang Rutte, Timmermans en corona-hysterie voor je neus, zakt je libido wel weg. We hebben er beelden van en die zetten we morgen niet op YouTube.

SmartPalace, hartelijk dank! Met veel plezier raden wij jullie smartshop aan iedereen aan.

Het zijn leuke ervaringen die moeder natuur ons kan geven!”

SmartPalace uitgelicht

Loading...
-24% Herbal Palace Kratom Energizing PakketEnergie - werklust

HET KRATOM ENERGIZING (4x) VOORDEELPAKKET is een mix van de beste energiegevende kratomsoorten van Herbal Palace, in een compleet voordeelpakket (3=4). Het pakket geeft je meteen de mogelijkheid om de verschillen van Kratom goed te voelen. (+euforie, +focus, +stimulatie)
___
- Super Borneo Green
- Super Maeng Da Gold
- Super Green Elephant
- Ultimate Kratom Mix Stimulating

VAN 66,50 VOOR € 47,50

Inhoud: 4 x 25 gram fijn poeder

 62,60  47,50
SALE Herbal Palace Kratom Thee Sumatra White PakketStimulatie - Euforie (Voordeel bij 3 blikjes Kratom thee)

"Save the day, met Kratom thee"

KRATOM THEE - SUMATRA WHITE
van Herbal Palace is onze persoonlijke favoriet omdat hij zo'n lekker relaxed en prettig gevoel van euforie kan geven. Wordt ook veel gebruikt voor het libido. Bij hogere dosering heeft het een meer verdovende werking. Effecten worden snel merkbaar en kunnen wel 4-8 uur aanhouden.
___
Licht effect: 2 - 3 gram
Normaal effect: 3 - 6 gram
Sterk tot zeer sterk effect: 10 gram

1 blikje: 5,95

Inhoud: 10 gram pure kratom thee

 5,95 14,95
-12% Herbal Palace Kratom Ultimate EuforischEuforie - Stimulatie

ULTIMATE KRATOM MIX EUPHORISING is een mix van de beste witte en groene Kratom voor optimaal euforisch en stimulerend effect. Het kan een heerlijk, verkwikkend euforisch gevoel geven. Wordt ook veel gebruikt voor het libido. Effecten worden snel merkbaar en kunnen 4-8 uur aanhouden. Bij hogere dosering nemen de verdovende eigenschappen toe.
___
Licht effect: 1 - 3 gram
Normaal effect: 3 - 5 gram
Sterk tot zeer sterk effect: 5 - 8 gram

VAN 16,95 VOOR € 14,75

Inhoud: 25 gram fijn poeder

 16,95  14,75