De online Smartshop voor liefhebbers van CBD en vitamines

voedingssupplementen van Smartshop SmartPalace

CBD, vitamines en voedingssupplementen

SmartPalace verkoopt alleen de best geteste CBD-producten. Daarnaast zijn ook de vitamines van Puori puur, natuurlijk, biologisch en van uitzonderlijk hoge kwaliteit, om in al uw vitaminen en mineralen te voorzien. Ze bevatten allen het Clean Label Project ™. De producten worden getest op 130 schadelijke gifstoffen. Bekijk alle Puori-testen hier

Loading...
Puori Vitamine D3 Voedingssupplementen


Puori D3 Vitamine - Softgels

Puori D3 is onttrokken uit een natuurlijke bron. Vitamine D is essentieel voor ons functioneren. Het draagt bij aan het goed kunnen absorberen van calcium en fosfor en is belangrijk voor sterke botten, een goed functionerend immuunsysteem en een optimale spierfunctie. Gecertificeerd door het onafhankelijke IFIT met de hoogst mogelijke beoordeling gekregen.
___

€ 16,00


Inhoud: 120 softgel capsules Puori Vitamine D3

 16,00
Magnesium Puori


Puori M3 Zink | Magnesium

Puori M3 is gemaakt van de best opneembare organische vormen van zink en magnesium. Gecombineerd met een unieke mix van appelzuur en vitamine B6 die zorgt dat de absorptie van de magnesium- en zinkmineralen beter plaats vind. Zink is cruciaal voor de weerstand. Perfect in combinatie met Vitamine D.
___

€ 26,50

Inhoud: 120 capsules Puori Magnesium 3 (+ Zink)

 26,50
Puori Vitamine C3 Voedingssupplementen


Puori C3 Vitamine
(+ Zink + Ginkgo Biloba)

Ondersteun energie, immuniteit en focus met de Puori C3 vitamine-energie-drink. Puori C3 is uit puur natuurlijke bron vervaardigd, met vitamine C van bessen en rosehip. Om de punch te verbeteren, zijn minerale ascorbaten toegevoegd, waardoor Puori C3 ook de voordelen van zink biedt.
___

€ 12,00


Inhoud: 20 Puori Vitamine C3 bruistabletten

 12,00
Puori Omega 03 Voedingssupplementen


Puori O3 Omega 3

Omdat ons voedingspatroon de afgelopen decennia drastisch veranderd is, krijgen sommigen vaak te weinig Omega 3 binnen. Puori O3 is getest en gecertificeerd op puurheid en kwaliteit door het onafhankelijke laboratorium IFOS (International Fish Oil Standards) en is beloond met 5 van de 5 sterren. Deze onderscheiding garandeert o.a. de puurheid en de minimale concentratie van 74%.
___

€ 32,50


Inhoud: 120 capsules Puori Omega 3 Softgels

 32,50
Puori Collageen Peptiden CP1 Voedingssupplementen


Puori CP1 - Collageen peptiden - 30 porties

Met Puori CP1 kom je aan je dagelijkse hoeveelheid Collageen. CP1 is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je lichaam de juiste vitale bouwstenen krijgt die je mogelijk mist bij een typisch westers dieet met veel mager vlees, zuivel en plantaardige eiwitbronnen.
___

€ 29,50


Inhoud: 300 gram (30 porties collageenpoeder)

 29,50
Puori Probiotica SB3 Voedingssupplementen


Puori SB3 Probiotica
(+ Vitamine C)

Gezondheid en je goed voelen beginnen. SB3 is ontwikkeld als unieke formule om je darmen in goede gezondheid te houden. De “goede” bacteriën dienen als eerste verdedigingslinie tegen ongewenste ziektekiemen. SB3 ondersteunt de natuurlijke balans van je darmflora.
___

€ 40,00


Inhoud: 30 Puori Probiotica SB3 sachets

 40,00

Meer informatie over vitamines en voedingssupplementen

  • Hennepzaden zijn rijk aan gezonde vetten en essentiële vetzuren. Ze zijn een geweldige eiwitbron en bevatten grote hoeveelheden vitamine E, fosfor, kalium, natrium, magnesium, zwavel, calcium, ijzer en zink. Maar dat is lang niet alles. De hennepplant is werkelijk een wonderplant....

  • De gezonde bacteriën in onze darmen, worden microbiotica genoemd. In verhouding tot de 'gewone' lichaamscellen zijn dat er ongeveer tien keer zo veel. In feite leven er ongeveer honderd biljoen (100.000 miljard) bacteriën in onze darmen. Het nut en belang van deze bacteriën wordt steeds duidelijker....

  • Vetten vormen ongeveer 60% van het hersenweefsel en 15-20% van die hersenvetten zijn omega-3 vetzuren. Deze omega's leveren de voedingsstoffen die nodig zijn voor hersengroei, weefselonderhoud, herstel en brandstof voor al die hersenactiviteit....

BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.