De online Smartshop voor liefhebbers van pure Kratom

Kratom kopen? Kratom geeft euforie, stimulatie, ontspanning of energie.

Nog onbekend met Kratom? Begin hier.

Welke Kratom voor welk effect? Kratom geeft heel veel energie, euforie, en (sexuele) stimulatie, maar ook voor  focus en concentratie, of voor ontspanning of om beter te slapen is Kratom perfect. Omdat Kratom zo veelzijdig is, is het belangrijk dat je makkelijk de juiste Kratom kan vinden. Deze pagina helpt je met de vraag welke Kratom je moet hebben.

Welke Kratom voor Euforie

Kratom Sumatra White, Sumatra Red en Malay Green staan bekend om hun moodlifting, gelukzalige en relaxte effect. De Maeng Da strains geven naast een euforisch ook doorgaans een energizing effect. Maeng Da Red is de sterkst verkrijgbare Kratom. De Ultimate Kratom Euforie Mix is voor euforie onze absolute favoriet en aanrader.

Welke Kratom voor Energie

Kratom Maeng Da Green is de krachtigste Kratom voor een flinke energieboost. Maeng Da Gold is vergelijkbaar en activeert ook de euforie. Van Maeng Da Red krijg je veel energie en voel je je ook super relaxed. Wil je er een dag flink tegen aan, probeer dan ons speciaal samengestelde Ultimate Energie Kratom mix.

Welke Kratom voor Ontspanning

Witte Kratom staat vooral bekend om haar fijne rustgevende eigenschappen. Maeng Da White is zelfs spierontspannend. Witte Sumatra geeft meer dat gelukzalige gevoel. Sumatra Red en Maeng Da Red werken relaxed met ook die euforische kant. En natuurlijk de optimaal samengestelde Ontspanningsmix en heerlijke slaapmix

Welke Kratom voor Focus

Voor de meeste Kratom geldt dat de focus toeneemt bij een kleine dosis. Kratom uit Borneo is erg stimulerend en is het meest gebruikt voor het verbeteren van de concentratie en de focus. Wissel regelmatig af met andere soorten om gewenning te voorkomen. Gebruik in kleine hoeveelheden van 1 gram tot 2 gram en het effect is optimaal.

Welke Kratom voor Libido

Elke Kratom in een kleine hoeveelheid verhoogt de zin om te gaan vrijen. De varianten die je dat blije, energieke en gelukzalige gevoel geven hebben die eigenschap nog sterker. De minder sterke Kratom varianten zijn het meest geschikt. Onze ultimate Libido Kratom mix is een absolute aanrader.

Meer informatie over Kratom

Kratom is familie van de koffieplant en een prachtig product van de natuur. Er zijn vele verschillende Kratomsoorten met verschillende effecten. Bepalend voor het effect is de afkomst en de kleur van de bladnerf. De werkzame stof in Kratom is Mitragynine Speciosa. Alle artikelen over Kratom, vindt u in de Smartstories.

  • Het doseren van Kratom is een belangrijk aspect om de gewenste effecten te bereiken en tegelijkertijd mogelijke risico's te minimaliseren. Hieronder zullen we een uitgebreid en gedetailleerd stuk verstrekken over het doseren van Kratom, inclusief verschillende factoren om rekening mee te houden en m...

  • Mitragynine, afkomstig uit Kratom; een plant afkomstig uit Zuidoost-Azië, bevat een krachtig actief bestanddeel genaamd mytragynine, dat bekend staat om zijn pijnstillende en kalmerende effecten. Mensen die lijden aan chronische pijn kiezen vaak voor kratom als een natuurlijk alternatief voor opioïd...

  • We krijgen veel vragen, hoe om te gaan met Kratom en tolerantie. De effecten van Kratom zijn erg plezierig, maar na verloop van tijd lijkt het dat deze effecten langzaamaan afnemen. Het lijkt dan evident om er voor te kiezen de dosis Kratom te verhogen. Hoe werkt dat nou eigenlijk met Kratom en tole...

Webshop Kermerk

 

SmartPalace geniet van een korte vakantie t/m 26 april 2024.

Maar je kan natuurlijk wel
gewoon je aankopen doen,
en wel met 15% korting
als beloning voor je geduld

GEBRUIK CODE: VAKANTIE15%

Op 27 april sturen we je bestelling naar je toe.