spacecake maken

Zelf spacecake maken

Zelf wietbrownies of Spacecake maken

Wietbrownies of Spacecake maken is erg eenvoudig. Er zijn ontzettend veel recepten online te vinden, maar er is maar één manier om het snel, makkelijk en zeer effectief te maken. Hieronder zullen we je uitleggen hoe je de perfecte spacecake of spacebrownies maakt.

Eerst willen we je wel een klein beetje voorbereiden, want het eten van wiet/hash voelt wel degelijk anders dan het roken. Bij het roken heb je een direct resultaat en kan je stoppen als je genoeg hebt. Maar roken is erg ongezond. Bij het eten weet je niet precies wanneer je je limiet hebt bereikt en dat kan tot benauwde situaties leiden. Weet in dat geval, dat het vanzelf voorbij gaat. Ga buiten wandelen, eet suiker en blijf rustig. En neem de volgende keer minder cake.

Hoeveel wiet heb ik nodig bij spacecake maken?

Dat is heel lastig om te zeggen, want iedereen is anders en het effect is niet bij iedereen hetzelfde. het ligt ook aan hoe je je voelt, of je fit bent of moe. Maar gemiddeld genomen is, als je een lekkere spacecake maken wil, 5 gram wiet of hash een goed uitgangspunt. Weet dan wel dat je van en plak behoorlijk high kan worden. Begin dus met een veel kleiner stukje en wacht tot twee en half uur na inname hoe je je voelt. Daarna kan je altijd nog een stukje bij-eten. Maar het is belangrijk dat je weet hoe sterk je spacecake is. Het kan echt een hele tijd duren voordat je wat merkt tot wel 2,5 uur. Soms voel je het al na een half uur, afhankelijk van je maaginhoud en andere factoren. Een kwart plak is om te proberen een prima uitgangspunt. Is dit te weinig, neem dan de volgende keer een halve plak. Hetzelfde geldt natuurlijk voor je brownie of koek: what ever you like.

Wietboter maken

Wietboter maken is erg makkelijk. neem een potje kokosolie. Dat is niet echt olie, maar harde olie. Het ziet er uit als hard kaarsvet. Pak twee eetlepels kokosolie en verwarm deze in een pannetje op laag vuur. Doe hier je hash of wietkruim in (van toppen wordt je cake veel potenter dan van knipafval. let daar op.). Laat dit een tijdje sudderen (decarboxyleren: tijdens dit proces van verhitting wordt THCa omgezet in THC en daar word je nu juist high van). Laat de olie na 5-10 minuutjes afkoelen door het pannetje in wat koud water te zetten. Als de olie wat dikker is geworden door het afkoelen kan je verder. Kijk op de verpakking van je cakepoeder of browniebeslag hoeveel gewone boter er in het beslag moet. Doe de boter bij de olie en verwarm het lichtjes tot een bewerkbare boter. Je bewerkbare wietboter voor je beslag is klaar. Volg nu gewoon de instructies van de verpakking van je cake en klaar is Cake.Webshop Kermerk