Magic Mushrooms

Truffels doseren

Truffels doseren

Je persoonlijke voorkeur en je ervaring met trippen is de belangrijkste graadmeter voor het truffels doseren. Maar truffels heb je ook in verschillende sterktes. Van zeer mild tot behoorlijk krachtig en overweldigend. Het is wat je zelf fijn vindt, wat je gewend bent en wat je aan kan. Ben je onervaren, wees dan voorzichtig en begin met een lage dosering om te kijken hoe je er op reageert. Na een half uur, uur kan je altijd nog een beetje bijnemen. Andersom is het lastiger. Je huidige welzijn en stemming zijn ook belangrijke factoren bij het Truffels doseren. Trippen in een slecht humeur of tijdens veel stress wordt sterk afgeraden. Truffels versterken juist de gedachten en gevoelens in je geest. Als die beelden negatief zijn, zal je ervaring ook negatief zijn.

Truffels van SmartPalace

SmartPalace biedt de truffels aan van Mush Magic. Deze zijn bewezen van kwaliteit en wat langer houdbaar. De soorten die wij in onze winkel aanbieden op volgorde van sterkte staan hieronder. Houdt rekening dat de hele sterke truffels alleen geschikt zijn voor ervaren psychonauten.

 

Bij het truffels doseren is het logisch dat een hogere sterkte ook sterkere effecten zal teweegbrengen, maar als maatstaf: als je 5 gram magic truffels doseert, dan is het effect doorgaans mild, maar duidelijk aanwezig. Met 10 gram wordt het een intense ervaring en met een dosering van 15 gram, kun je spreken van een zeer heftige trip. Houd dit in gedachten als je onze sterkste magic truffels neemt: Psilocybe Utopia, Psilocybe Valhalla, en Psilocybe Old Dutch

Truffels doseren boven de 15 gram wordt niet aangeraden en alleen aanbevolen aan de meest ervaren psychonauten die weten wat ze doen!
Een goede dosis om mee te beginnen is een dosering van 5 gram. Eén van de sterkte 2.5 – 3.5 truffels van de lijst hierboven is geschikt voor je eerste trip. Zo kun je voorzichtig vertrouwd raken met de situatie en kom je erachter hoe je reageert op de psychoactieve ervaring.

SmartPalace Truffels uitgelicht

Loading...
-7% Mr Maka truffels Atlantis truffelsMr Maka Atlantis Truffels

De Mr Maka Atlantis Truffel op veler verzoek eindelijk in ons assortiment. Een mooie truffel in het middensegment. Kan zorgen voor een prettig sterke trip. De Atlantis truffel is als een mycelium schip, gekweekt om het wonderlijke landschap onder het oppervlak van je werkelijkheid te verkennen. Sterke visuals, heerlijk originele gedachten en verwondering.

___

VAN 15,00 VOOR € 14,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: Prettig sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

 14,00
-7% Mr Maka truffels Double vision truffelsMr Maka Double Dutch Truffels

De best verkocht truffel van Mr Maka biedt het beste van twee werelden en blaast je ego wijd open om je de spirituele reis van je leven te bezorgen. Een geweldige en complete psychedelische trip! We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.

___

VAN 22,50 VOOR € 21,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: De best verkocht truffel van Mr Maka.

 21,00
-11% Mr Maka truffels Mexicana truffelsMr Maka Mexicana Truffels

De Mexicana truffel is de bekendste Magic truffel. De Mr Maka Mexicana Truffels geven een vrolijke, energieke trip en laten je ego even helemaal los. Ze zijn de mildste soort in ons assortiment en daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staan garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.

___

VAN 14,00 VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Mild: prima voor beginnende truffelaars

 12,50
-5% Mr Maka truffels Old Dutch truffelsMr Maka Old Dutch Truffels

Dit is pure perfectie van eigen bodem. De allersterkste, (kwa sterkte vergelijkbaar met de Valhalla) moet niet worden gebruikt door onervaren psychonauten. Een geweldige en complete psychedelische trip! We kunnen je garanderen dat ze je een trip zullen bieden die je nog nooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen en de natuur om je heen.

___

VAN 20,00 VOOR € 19,00

Inhoud: 15 gram
Klasse: Samen met de Valhalla de allersterkste verkrijgbare verse truffel.

 19,00
-7% Mr Maka truffels Utopia truffelsMr Maka Utopia Truffels

Hier is je kans om te ervaren wat jouw staat van Utopia is! Deze juweeltjes zijn zeer krachtig en ‘gevuld’ met kleuren en creativiteit. De Mr Maka Utopia Truffel is één van onze sterkste Magic Truffels en kan zorgen voor een extreem sterke trip. Een retourtje Utopia is misschien wel de beste manier om het te omschrijven. Sterke visuals, bizar originele gedachten, verwondering, een totaal onbekende werkelijkheid.

___

VAN 20,00 VOOR € 18,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Zeer sterk: Voor de ervaren psychonauten een heerlijke truffel

 18,50
-9% Magic Fantasia Truffels. Sterke mindblowing visuals, bizar creatieve gedachtenFantasia (Magic Truffels)

Voor enkele uren zul je je verdwaald maar zeker voelen in de wereld van je eigen fantasie. De Truffel Fantasia van Mush Magic staat bekend om sterke 'mindblowing' visuals, bizarre en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een medium tot medium+ sterkte. De eerste effecten van Fantasia Truffels zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.

___

VAN 16,00 VOOR € 14,50

Inhoud: 15 gram
Klasse: Medium: Geeft een fijne, fantasierijke, beheersbare trip

 14,50

MAGIC TRUFFELS IN ONZE WINKEL:

Mr Maka Truffels:

 

Mush Magic Truffels:

 

ALLES WAT JE WETEN MOET OVER TRUFFELS: