Truffels. De juiste dosering

Truffels. De juiste dosering.

Je persoonlijke voorkeur en je ervaring met trippen is de belangrijkste graadmeter voor de juiste dosering van je truffels. Truffels heb je ook in verschillende sterktes. Van zeer mild tot behoorlijk krachtig en overweldigend. Het is wat je zelf fijn vindt, wat je gewend bent en wat je aan kan. Wees in ieder geval altijd voorzichtig en begin met een matige dosering om te kijken hoe je er op reageert. Na een half uur, uur kan je altijd nog een beetje bijnemen. Andersom is het lastiger. Je huidige welzijn en stemming zijn ook belangrijke factoren bij het bepalen van de juiste hoeveelheid truffels voor je trip. Trippen in een slecht humeur of tijdens veel stress wordt sterk afgeraden. Truffels versterken juist de gedachten en gevoelens in je geest. Als die beelden negatief zijn, zal je ervaring ook negatief zijn.

Truffels van SmartPalace

SmartPalace biedt de truffels aan van Mush Magic. Deze zijn bewezen van kwaliteit en wat langer houdbaar. De soorten die wij in onze winkel aanbieden op volgorde van sterkte staan hieronder. Houdt rekening dat de hele sterke truffels alleen geschikt zijn voor ervaren psychonauten.

Bij een hogere sterkte zullen de effecten sterker zijn, maar als maatstaf: als je 5 gram magic truffels neemt, dan is het effect doorgaans mild, maar duidelijk aanwezig. Met 10 gram wordt het een intense ervaring en met een dosering van 15 gram, kun je spreken van een zeer heftige trip. Houd dit in gedachten als je onze sterkste magic truffels neemt: Psilocybe Utopia en Psilocybe Valhalla. Een volledige 15 gram wordt niet aangeraden en alleen aanbevolen aan de meest ervaren psychonauten!

Goed om mee te beginnen is een dosis van 5 gram. Een van de 2.5-3.5 sterke truffels van de lijst hierboven is geschikt voor je eerste trip. Zo kun je voorzichtig vertrouwd raken met de situatie en kom je erachter hoe je reageert op de psychoactieve ervaring.

 

Truffels zijn te koop bij SMARTPALACE

SmartPalace Afrodisiaca uitgelicht

Loading...
-12%Magic Truffels - Fantasia van Mush Magic

Voor enkele uren zul je je verdwaald maar zeker voelen in de wereld van je eigen fantasie. De Psilocybe Fantasia van Mush Magic staat bekend om sterke 'mindblowing' visuals, bizarre en creatieve denkpatronen. Deze soort heeft een medium tot medium+ sterkte. De eerste effecten van Psilocybe Fantasia zijn al merkbaar vanaf 5 gram verse truffels.
___

VOOR € 15,25

Inhoud: 15 gram

 16,00  14,95
-8%Magic Truffels - Mexicana van Mush Magic

De Psilocybe mexicana van Mush Magic is de bekendste psilocybine paddestoel die ook Magic Truffels (sclerotia) produceert. Mush Magic Truffels van de Psilocybe mexicana geven een vrolijke, energieke trip en is de mildste soort in ons assortiment. Deze soort is daardoor uitstekend geschikt voor de beginnende psychonaut en staat garant voor enkele uren van opwindende creativiteit en filosofische gedachtegang.
___

VOOR € 12,50

Inhoud: 15 gram

 13,00  12,50


BEN JIJ 18 JAAR
OF OUDER?

De inhoud van SmartPalace.nl
is alleen geschikt voor volwassenen met
de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je 18 jaar of ouder bent.